stiri rock

Axa Valaha Productions inceteaza colaborarea cu SPIRITUAL RAVISHMENT

Axa Valaha Productions inceteaza colaborarea cu SPIRITUAL RAVISHMENT
Incepand din 21 decembrie 2011, trupa Spiritual Ravishment a incetat contractul pe care il avea de peste doi ani cu labelul si agentia de booking Axa Valaha Productions.

Am crezut sincer ca Spiritual Ravishment poate fi urmatoarea trupa romaneasca care sa depaseasca barierele undergroundului autohton si asta pentru ca din punct de vedere muzical sunt deja acolo, aliniati tendintelor europene ale metalului extrem. Din nefericire n-am luat in calcul atitudinea celor patru membri ai trupei din afara scenei. Este regretabil ca o trupa atat de talentata se dovedeste atat de usor de doborat din perspectiva asteptarilor, dar mai ales din perspectiva comoditatii. In perioada in care trupa a colaborat cu labelul meu, am lansat impreuna un album extrem de apreciat in underground, anume Children of the Atom, iar trupa a impartit scena cu trupe majore ale scenei metal internationale, adica Napalm Death, God Dethroned, Lividity sau Misery Index. De asemenea trupa a sustinut mai multe concerte si turnee in Romania si a concertat in mai multe cluburi din Europa, inclusiv pe parcursul acestui an, in tari ca Germania, Slovacia, Ungaria sau Bulgaria. Din nefericire, lipsa de perspectiva de care cei patru membri ai trupei au dat dovada in ultima perioada, ma obliga sa punct punct acestui gentlemen agreement care a existat intre noi inca de la inceputul colaborarii. Am inca o data dovada ca cel mai mare dusman al unei trupe autohtone este chiar ea insasi, suficienta si superficialitatea fiind de asemenea amanunte importante in ecuatie. Tocmai din acest motiv Spiritual Ravishment nu mai este din acest moment in rosterul Axa Valaha Productions. Nu pot decat sa le urez succes, desi succesul pe care ei il asteapta nu este atat de facil pe cat si-l imagineaza” a comentat Mihai “Coro” Caraveteanu de la Axa Valaha Productions.

Albumul Children of the Atom poate fi achizitionat direct prin Axa Valaha Productions, la pretul redus de 10 lei, plus taxe postale atunci cand este cazul.

In acest moment, rosterul Axa Valaha Productions include mai multe trupe underground importante, printre care Negura Bunget (Romania), Krow (Brazilia), Christ Agony (Polonia) sau Undercroft (Chile).

Sursa: Coro - Axa Valaha Productions



MAI MULTE DESPRE Spiritual Ravishment
Posted by Dragos P., at 00:28 |  December 22, 2011  | 0 Comentarii  | 3362 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Axa Valaha Productions inceteaza colaborarea cu SPIRITUAL RAVISHMENT

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri