stiri rock

AXEGRESSOR concerteaza in Bucuresti

AXEGRESSOR concerteaza in Bucuresti
Sambata 14 februarie 2015, Metal Under Moonlight editia a 43-a!

In concert:
AXEGRESSOR (pure thrash metal/Finlanda)
REBORN (groove metal/Bucuresti)
SADDAYAH (blackened death metal/Ploiesti)
---------

AXEGRESSOR (thrash metal/Finlanda)

http://www.axegressor.net/
https://www.facebook.com/axegressor
http://www.reverbnation.com/axegressor

Sange proaspat de thrash metal finlandez! Provenind dintr-o tara atipica pentru acest gen, trupa Axegressor ajunge in premiera in Romania, in turneul de promovare a noului album, "Last". Lansat recent sub egida prestigioasei case de discuri franceze Listenable Records, CDul este o portie sanatoasa de thrash metal autentic, incisiv, in cea mai pura forma!

REBORN (groove metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/pages/Reborn/215902235168094
http://www.reverbnation.com/rebornband
https://www.youtube.com/channel/UCoZBDwkfr89twhxz__Ayucg

Patru ani de activitate, multa energie, mult entuziasm si o serie foarte buna de concerte prin toata tara - asa putem descrie pe scurt Reborn, formatia care va deschide concertul Axegressor. Fidela unui gen muzical mai putin exploatat de trupele romanesti, Reborn si-a gasit loc in multe evenimente de profil din tara, participarile la OST Fest (in deschidere la Megadeth, Motorhead, WASP), Rockstadt Extreme Fest (alaturi de Obituary, Behemoth si Sodom) sau Artmania aducand trupei multe aprecieri.

SADDAYAH (blackened death metal/Ploiesti)

https://www.facebook.com/SaddayahBand

Psihoza death-black bate dinspre Ploiesti, unde lucrurile incep sa revina la normal in zona metalului extrem. Cea mai tanara formatie prahoveana se afla la primul examen scenic in fata unei trupe de top din strainatate! Daca formatii precum Meshuggah, Ne Obliviscaris, Behemoth sau Kalmah intra des in atentia ta, pe 14 februarie sa fii la Club La Pirati ca sa vezi replica autohtona la trupele mentionate mai sus.

CLUB LA PIRATI (Str. Popa Soare Nr. 72, sector 2, Bucuresti; Club La Pirati se afla pe drumul Foisorul de Foc – Hala Traian, la intersectia strazilor Popa Soare, Traian si Mecet).

Sambata 14 februarie 2015, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pret bilet: 20 lei (ATENTIE! Accesul limitat la 45 persoane; pentru rezervari se solicita plata in avans, detalii la 0722814991)

Mijloace de transport: tramvai 14 (statia Pache Protopopescu), troleibuze 70 si 90 (statia Traian) si autobuzele 311 si N102 (statia Traian).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata trupelor participante.

Paginile oficiale ale evenimentului:
https://www.facebook.com/events/402538613230756
http://www.letsrock.ro/mum
Sursa: Titus Constantinescu – Bestial Records
Posted by H., at 09:27 |  December 22, 2014  | 0 Comentarii  | 1363 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AXEGRESSOR concerteaza in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri