stiri rock

B'ESTIVAL 2007 isi deschide portile pentru cele mai tari trupe din noul val

B'ESTIVAL 2007 isi deschide portile pentru cele mai tari trupe din noul val

Comunicat B'Estival 10.05.2007:

Vara aceasta, in zilele de 29 iunie, 30 iunie si 1 iulie, romanii vor avea ocazia sa-i vada live pe Marilyn Manson, Alice Cooper, Pink, Faithless, Reamonn, Morcheeba, Kasabian, Wu-Tang Clan si Hooverphonic, in cadrul festivalului B'ESTIVAL 2007, eveniment oferit de ClickNet si sprijinit de Coca-Cola si Heineken Music. Organizat de Emag!c Entertainment, festivalul se va desfasura in aer liber, in parcarea C a complexului Romexpo, unde timp de 36 de ore, peste 30 de trupe vor evolua pe cele 3 scene ale B'ESTIVAL 2007!

Line-up-ul B'ESTIVAL 2007 urmeaza a fi completat cu inca sase nume: cinci trupe autohtone si una internationala vor fi selectionate din peste 40 de demo-uri pentru a canta pe scena ''FUTURE HEROES''! Vizitatorii site-ului www.bestival.ro isi pot vota favoritii la sectiunea Future Heroes, iar pe data de 1 iunie vor fi dezvaluite numele celor 6 castigatori, alesi pe baza voturilor publicului si a deciziei unui juriu.

Alaturi de artistii confirmati pana acum, un nou nume si-a anuntat participarea la B'ESTIVAL 2007: trupa punk de origine mexicana La Plebe. Alcatuita din Mark T (tobe), Lupe (vocal/bass), Alberto (trompeta), Adam "Pags" (vocal/chitara) si Antonio "Tron" (trombon), La Plebe a crescut sub tutela lui Bill Gould de la Faith No More, si si-a construit reputatia pe baza aparitiilor live explozive sustinute in toate colturile lumii. Concertele trupei aduc publicul intr-o stare de energie euforica, membrii La Plebe aratand acelasi entuziasm si pe scene de zeci de metri patrati, dar si la colturi de strada. Urmatorul album La Plebe va fi lansat in S.U.A. pe 10 iulie 2007, fiind cel mai ambitios proiect de pana acum al trupei. Materialul va fi promovat in cadrul unui turneu mondial, care ii va aduce pe cei cinci punkeri de pe scena din Guadalajara Mexico direct la B'ESTIVAL 2007, in Bucuresti.

Biletele pentru B'ESTIVAL 2007 pot fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta. Abonamentele pentru toate cele trei zile ale festivalului costa 180 RON, iar abonamentele pentru zilele de sambata si duminica 125 RON. Pentru prima zi, biletele costa 60 RON, iar biletele pentru cea de-a doua, respectiv a treia zi, costa 75 RON.

Posted by Cynyc, at 00:00 |  May 10, 2007  | 3 Comentarii  | 4785 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: B'ESTIVAL 2007 isi deschide portile pentru cele mai tari trupe din noul val

  • Eu de abia astept dar daca am auzit ca vine si marilyn manson o sa merg sigur cu gasca mea de
    rockeri si o sa fie misto nu conteaza cat costa eu o
    sa fiu acolo sigur si-n ultimul timp o venit foarte
    multe trupe de rock misto si inca o sa mai vina sa-l
    vad pe marilyn manson vin in special e cel mai tare
    e artistul meu favorit rock 4ever peace rock on!!!

    1. Posted by COF | 10 Mai 2007 19:25
  • cele mai tari trupe din noul val = alea care accepta sa cinte gratis, right ? :))

    2. Posted by s | 10 Mai 2007 20:18
  • Toate trupele romanesti canta pe gratis. Alea mici tot timpul, alea mari cand canta cu trupe mai mari ca ele.
    Asta da ca nu consideri "o bere" si "un prieten" drept mare afacere.

    3. Posted by martianu | 10 Mai 2007 23:34
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri