stiri rock

BACKLASH anunta lansarea primului EP

BACKLASH anunta lansarea primului EP

Backlash anunta lansarea EP-ului de debut, intitulat Madman's Lullaby. Tanara formatie din Targu Mures, infiintata la sfarsitu anului 2008, este compusa din  Erdelyi Laszlo (voce, chitara solo), Szabadi Erno (chitara ritm) Sime Emil (bass) si Suciu Alex (tobe). Cu primul EP, ce poate fi ascultat in intregime pe pagina de Myspace a trupei: www.myspace.com/backlashtgmures, acestia propun o abordare originala si plina de energie a genului heavy/thrash metal.

Trupa Backlash s-a bucurat deja de succes, in cele cateva luni de activitate : a numarat peste 25 de concerte, in orase precum Cluj, Bistrita, Oradea, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Deva sau Petrosani si a cantat in deschidere la Ossian – cea mai mare trupa heavy metal din Ungaria, la Neochrome(HU) si Sado Sathanas(GER).

Tracklsitul EP-ului si coperta pot fi vazute mai jos:

The Penguin Dance (intro)
P.L.K.
Madman's Lullaby
Follow the Sanity
Drunk'n'Lash
The Second Penguin Dance (outro)

EP-ul Madman’s Lullalby a fost editat si masterizat de Cristian Cristea si Adi ''OQ'' Neagoe in Live Set Studio din Cluj Napoca, iar coperta este realizata de Andrei Bejusca Relics Media relicsmedia@yahoo.com
 
Pest Records www.pest.tk / www.myspace.com/pestrecords  se va ocupa de promovarea si distribuirea EP-ului in strainatate.

Backlash vor sustine un concert de lansare a primului EP in Targu Mures, pe data de 14 noimebrie, in Cage 88, de la ora 22, 00.

Mai multe detalii despre formatie, precum si EP-ul Madman’s Lullalby, pe www.myspace.com/backlashthmures.



MAI MULTE DESPRE Backlash
Posted by Backlash, at 00:00 |  November 04, 2009  | 0 Comentarii  | 2208 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BACKLASH anunta lansarea primului EP

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri