stiri rock

BAD THINGS in deschiderea concertului THIRTY SECONDS TO MARS din Bucuresti

BAD THINGS in deschiderea concertului THIRTY SECONDS TO MARS din Bucuresti
Trupa de rock din LA , BAD THINGS , compusa din vocalistul Davis LeDuke , basistul Jared Palomar , chitaristul Anthony Sañudo bateristul Lena Zawaideh și chitaristul Shaun White , a anunțat spectacolul pe care il vor sustine in București , la Romexpo, pe data de 05 iulie , in deschiderea concertului Thirty Seconds to Mars. 
Biletele sunt disponibile în Rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro . Pachetele VIP sunt disponibile pe http://www.adventuresinwonderland.com
 
Albumul de debut auto-intitulat "Bad Things“, a primit recenzii foarte bune de la lansarea sa pe piata, de pe data de 21 ianuarie, de catre casa de discuri Warner Brothers Records .
 
Portile se deschid la ora 17:30 .
 
Despre Bad Things:
Bad Things si-a castigat chimia de necontestat prin perseverenta– in cazul tobosarului Zena Azawaideh, chitaristului Anthony Sanudo si  a chitaristului principal Shaun White – printr-o prietenie ce dateaza inca din adolescenta, din orasul lor natal, San Diego. Impreuna cu vocalistul Davis LeDuke si basistul Jared Palomar , trupa a explodat pe scena in ultimul an cu sunetul sau electrizant si versuri emotionante. In toamna anului 2013, au sustinut un turneu in America de Nord, ce a inclus festivalul de la Lollapalooza din Chicago, festivalul Osheaga din Montreal si Voodoo Music si Art Experience din New Orleans, castigand astfel bine meritate aprecieri.
Pe 21 ianuarie 2014, trupa a lansat albumul de debut, auto-intitulat Bad things, la casa de discuri Warner Brothers Records. Cu o apariție recentă la Tonight Show cu Jimmy Fallon și succesul de la Austin’s 2014 SXSW Music Conference, este clar că acesta este doar începutul. "Muzica este ceea ce facem", spune Sanudo. "Este tot ce putem face și tot ceea ce vrem să facem vreodată. Deși, evident, Shaun este destul de bun la o serie de alte lucruri. 
 
Organizatori Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment .

Sursa: D&D East Entertainment .
Posted by Dragos P., at 17:50 |  June 12, 2014  | 0 Comentarii  | 1356 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BAD THINGS in deschiderea concertului THIRTY SECONDS TO MARS din Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri