stiri rock

BENETONE @ Spice Club – the classic rock experince

BENETONE @ Spice Club – the classic rock experince
Benetone Band iti propune distractie la mijloc de saptamana in Spice Club (Calea Victoriei 21-23). Miercuri, pe 27 octombrie, incepand cu orele 21:00, Porro, Mircea, Alex si Thomas te asteapta pentru a iti oferi the classic rock experience.
Benetone @ Spice. Ti-e dor de o seara de muzica live de calitate si de o seara intre prieteni? Vrei sa asculti ritmuri de classic rock si ti-e dor de o trupa care sa te faca sa vibrezi? Daca raspunsul la una dintre intrebarile de mai sus este „Da!” atunci am gasit solutia!
Distractie la mijloc de saptamana! Benetone Cover Band iti ofera the classic rock experience miercuri, 27 octombrie, la Club Spice. Fii neconventional, fii aparte, fii tu insuti! Ia-ti prietenii si vino si tu la o seara speciala marca BENETONE! Miercuri seara Benetone Band  canta cu tine si pentru tine melodiile care te vor „zgudui” intreaga noapte!
La inceput de an universitar, ne-am gandit la tine! Demonstreaza-ne ca esti student si vei plati doar 10 RON pentru o noapte ce promite a fi incendiara! Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa fii acolo, te asteptam la http://benetoneband.wordpress.com . Rezerva si tu bilete la concert la benetone.band@gmail.com sau telefonic la 0720 034 031.

Sursa: Benetone Band


MAI MULTE DESPRE Benetone cover band
Posted by Dragos P., at 13:01 |  October 22, 2010  | 0 Comentarii  | 3022 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BENETONE @ Spice Club – the classic rock experince

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri