stiri rock

Bilete cu 30% mai ieftine la OST FEST, doar in 5 aprilie

Bilete cu 30% mai ieftine la OST FEST, doar in 5 aprilie

In urma cu mai bine de un an, sistemul de ticketing BILETOO aducea pe piata de profil din Romania un program numit "Promotia Saptamanii", program ce aducea saptamanal reduceri la unul din evenimentele aflate la vanzare. Din pacate pentru consumatorii de spectacole din Romania, a venit momentul ca acest program sa se incheie. Si cum o veste proasta ar trebui insotita de fiecare data de o veste buna, inchiderea programului "Promotia Saptamanii" se va face joi, 5 aprilie 2012, cu o mega promotie care va tine 24 de ore: 30% reducere la toate biletele la Ost Fest.

"Black Thursday", sau ultima zi de promotie a retelei de ticketing BILETOO se va desfasura pe data de 5 aprilie, in intervalul orar 00.00 - 24.00, iar reducerea de 30% la  evenimentul mentionat mai sus va fi disponibila doar in Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's) si online pe www.BILETOO.ro.

Coordonatele OST FEST 2012: 3 zile de festival, trupe cu renume precum Motley Crue, Dimmu Borgir, Motorhead, Megadeth, Manowar, Europe, Overkill, W.A.S.P., HolyHell sau Lake of Tears, 62 de ore de distractie non stop! In fiecare zi a festivalului, pe scena de la Romexpo vor concerta cele mai tari trupe! Pentru cei mai putin rezistenti, care vor dori sa doarma cateva ore, organizatorii vor pune la dispozitie un spatiu special amenajat pentru camping!

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival cu reducere  sunt urmatoarele:
-          350 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
-          245 lei Fire Circle
-          185,5 lei Tribuna
-          84 lei Golden Circle
-          63 lei Gazon

Pretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival cu reducere sunt urmatoarele:
-          560 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
-          367.5 lei Fire Circle
-          280 lei Tribuna
-          140 lei Golden Circle
-          105 lei Gazon

Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15 - 17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM



MAI MULTE DESPRE Dimmu Borgir, Europe, HolyHell, Lake of Tears, Manowar, Megadeth, Motley Crue, Motörhead, Overkill, Trooper, W.A.S.P.
Posted by Ella, at 23:51 |  April 04, 2012  | 0 Comentarii  | 3739 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Bilete cu 30% mai ieftine la OST FEST, doar in 5 aprilie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri