stiri rock

Bilete Haggard la preţ promoţional, disponibile doar până luni, 11 Ianuarie

Bilete Haggard la preţ promoţional, disponibile doar până luni, 11 Ianuarie
Au mai rămas doar câteva zile până când se pot achiziţiona bilete la preţul promoţional de 40 lei pentru concertul trupei Haggard de la Bistriţa. Biletele (abonamentele) de acces general vor fi valabile pe toată perioada festivalului, 13-15 August 2010 si sunt disponibile prin reţelele de distribuţie Eventim şi TicketPoint (magazinele Germanos, Vodafone, Diverta, Humanitas şi Cărtureşti, Magazinul Muzica din Bucureşti, precum şi on-line). Până pe data de 10 Ianuarie preţul acestora este de numai 40 lei, urmând ca de luni să crească treptat până la 70 lei.

  Vă reamintim că formaţia germană, una dintre cele mai cunoscute trupe de rock-medieval din Europa va susţine un concert în data de 14 August 2010 la Bistriţa. În cadrul spectacolului care va dura aproximativ două ore, Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu într-o orchestraţie exclusivă, cu elemente medievale. Concertul va avea loc în incinta zonei de agrement Heidenfeld din cartierul Viişoara, în cadrul unei tabere de cavaleri. Alte concerte vor fi susţinute de formaţia Trooper şi de cimpoierii Holloenek din Ungaria.

  Evenimentul este organizat de către Asociaţia Culturală Bistriţa Medievală în colaborare cu Primăria Municipiului Bistriţa, Asociaţia Culturală Româno-Irlandeză şi Holsten.

  Programul festivalului precum şi alte informaţii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro.

  Formaţia Haggard a susţinut la mijlocul lunii decembrie un turneu de mare succes în America Latină, iar pe 24 Decembrie a fost lansat un fan-box care marchează 20 de ani de existenţă a trupei. Pachetul conţine un double digipack (CD + DVD), un tricou serie limitată, 1 USB stick Haggard şi un afiş. Pachetul a fost produs în doar 999 de exemplare şi se poate achiziţiona exclusiv de pe site-ul formaţiei. Pentru primăvara anului 2010 a fost anunţat şi un turneu european.

Sursa: Asociaţia Culturală Bistriţa Medievală


MAI MULTE DESPRE Haggard
Posted by Dragos P., at 23:28 |  January 07, 2010  | 0 Comentarii  | 2994 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Bilete Haggard la preţ promoţional, disponibile doar până luni, 11 Ianuarie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri