stiri rock

Bilete Haggard la preţ redus pentru membrii StudCard

Bilete Haggard la preţ redus pentru membrii StudCard

Bilete Haggard la preţ redus pentru membrii StudCard.

Începând cu data de 1 Februarie membrii organizaţiei de studenţi StudCard vor beneficia de bilete la preţ redus la concertul Haggard ce va avea loc la Bistriţa pe data de 14 August, în cadrul unei tabere de cavaleri medievali. Biletele speciale reduse cu 20% se vor putea achiziţiona exclusiv de la standurile StudCard (în Cluj – Magazinul Sora, et 1, de luni până vineri intre orele 10 si 16:00, şi în Tg. Mureş - Casa de Cultură Mihai Eminescu,  marţi şi miercuri între orele 12 - 15) în perioada 1 Februarie – 25 Iunie. Astfel studenţii membri StudCard vor beneficia de un preţ special de 40 lei fată de 50 lei cât este costul biletelor în reţelele de distribuţie Eventim şi TicketPoint. Fiecare membru StudCard are dreptul la achiziţionarea unui singur bilet la preţ redus.

StudCard este un concept lansat în premieră naţională la Cluj-Napoca şi este primul card care oferă reduceri reale studenţilor.
Cu ajutorul susţinerii autorităţilor locale din Arad, Târgu Mureş şi Oradea, acest Proiect este implementat din anul 2008 şi în aceste centre universitare.
Justificarea proiectului vine din nevoia de a oferi studenţilor reduceri în oraşul care îi găzduieşte pe durata studiilor universitare. Studenţii, datorită numărului lor ridicat, investesc foarte mult pe timpul studenţiei şi reprezintă o adevărata piaţă de desfacere pentru agenţii comerciali şi de aceea merită reducerile de care au atâta nevoie.

Proiecte asemănătoare au fost implementate cu succes în marile centre universitare europene, iar acum a venit momentul ca şi voi să beneficiaţi de asemenea facilităţi.
Cardul StudCard este pentru toţi studenţii şi masteranzii, indiferent de forma de învăţământ (buget/ taxa) sau de situaţia universităţii la care studiază (stat/ privata).

Programul festivalului precum şi alte informaţii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro

Parteneri:  Zile si Nopţi, Radio Transilvania, Adevărul de seară, City FM, Radio Cluj, Metalhead.ro, Radio Romania Actualităţi, StudCard, Port.ro, BestMusic.ro, Radio Lynx, MetalFan, Rockxpress, Heavy Metal Magazine, MetalAct, IubescRomania.ro, Rockpolis, Metropotam.ro, CalendarEvenimente, BangYourBrain, AnyPlace.ro, MuzicaBuna.ro, Maximum Rock Magazine, LetsRock.ro, RockStage, JurnalRock, Bistriţeanul.ro, Mesagerul de Bistriţa, AS TV, Gazeta Bistritei, Focus TV, Radio Bistriţa, Gazeta Bistriţei, Răsunetul, Bistrita24.ro, Gazeta de Bistriţa, Agerpres, Sighet-Online şi dB Technologies.



MAI MULTE DESPRE Haggard
Posted by Cynyc, at 13:20 |  January 28, 2010  | 0 Comentarii  | 3074 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Bilete Haggard la preţ redus pentru membrii StudCard

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri