stiri rock

Bilete la preturi promotionale pentru concertul Haggard de la Tabara Medievala, doar inca o saptamana!

Bilete la preturi promotionale pentru concertul Haggard de la Tabara Medievala, doar inca o saptamana!
Biletele puse în vânzare la preturi promotionale pentru concertul Haggard ce va avea loc pe data de 14 August la Bistrita sunt disponibile doar pânã în data de 25 Iunie. Pâna la aceastã datã se mai pot achizitiona abonamente de acces general cu pretul promotional de 50 lei. Totodatã membrii organizatiei StudCard pot beneficia de pretul special de 40 de lei achizitionându-si biletele de la centrele din Cluj sau Tg. Mures pânã la acceasi datã. Mentionãm ca dupã data de 26 Iunie si pânã la data evenimentului pretul biletelor va fi de 60 de lei.

 Tabãra Medievalã va avea loc la Heidenfeld-Bistrita în perioada 13-15 August 2010. Formatia germanã Haggard, cea mai importanta trupã de medieval-symphonic-metal din Europa, va sustine un concert pe data de 14 august. Spectacolul va fi unul cu totul special. Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu într-o orchestratie exclusivã, cu elemente specifice medievale, dar promite si alte surprize. Trupa, în cea mai extinsã formulã a sa, se va deplasa la Bistrita cu un autocar special, iar pe scenã vor urca 18 muzicieni. În cadrul taberei vor mai avea loc douã recitaluri extraordinare, pentru data de 13 august fiind programat concertul Formatiei Trooper cu opera rock Vlad Tepes, iar pe data de 15 august ungurii de la VAN vor sustine un concert de rock-medieval. În timpul zilelor vor avea loc diferite spectacole medievale cu cavaleri, cai, dansuri si muzicã medievalã.

Evenimentul este organizat de cãtre Asociatia Culturalã Bistrita Medievalã în colaborare cu Primãria Municipiului Bistrita si Asociatia Culturalã Româno-Irlandezã.

Programul festivalului precum si alte informatii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro

Sursa:  Asociatia Culturala Bistrita Medievala



MAI MULTE DESPRE Haggard
Posted by Dragos P., at 09:56 |  June 21, 2010  | 0 Comentarii  | 3017 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Bilete la preturi promotionale pentru concertul Haggard de la Tabara Medievala, doar inca o saptamana!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri