stiri rock

Bilete mai ieftine la concertul MEGADETH!

Bilete mai ieftine la concertul MEGADETH!
Joi si vineri (16 si 17 mai 2013) fanii muzicii rock vor putea achizitiona bilete la concertul Megadeth din data de 22 mai 2013, mai ieftine cu 25%!
     
Promotia speciala pentru fanii rock este valabila numai in zilele de 16 si 17 mai 2013! Pentru acest concert, pretul intreg al unui bilet este de 100 lei. Cu reducerea aplicata, un bilet va costa 75 lei! Aceasta promotie este disponibila doar in reteaua Biletoo.ro si BLT.ro!

Reteaua Biletoo.ro:
- magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s)
- magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14)
- Sala Palatului
- librariile Adevarul (din Bucuresti si toata tara)
- librăria Mihai Eminescu
- magazinele Flanco (din Bucuresti si toata tara)
- magazinul Muzica
- Palatul National Al Copiilor (Teatrul Tineretului)
- Statia de Metrou Unirii 1

Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe www.Biletoo.ro sau www.BLT.ro! In cazul in care comanda se face online, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!

Concertul Megadeth va avea loc pe 22 Mai 2013 la Arenele Romane din Bucuresti! In deschiderea evenimentului vor concerta cei de la Trooper!

Megadeth este unul dintre cele mai mari nume din istoria muzicii rock! Cu o cariera de 3 decenii, Megadeth a reusit sa lanseze 13 albume, vandute in peste 50 de milioane de exemplare! Concertul de la Bucuresti va promova cel mai recent album al trupei Super Collider, ce va fi lansat in iunie 2013.

Sursa: Project Events



MAI MULTE DESPRE Megadeth, Trooper
Posted by H., at 00:31 |  May 16, 2013  | 1 Comentarii  | 1739 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Bilete mai ieftine la concertul MEGADETH!

  • foarte bine ca se fac aceste oferte dar ar fi si mai daca am putea profita de ele.in constanta nu am putut cumpara bilete de la mag flanco deoarece nu functioneaza "pagina" si am fi scutit si noi niste bani pt ca ne costa mai mult drumul decat biletul.

    1. Posted by ivanovici.mihaela.1 | 18 Mai 2013 10:35
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri