stiri rock

Black metal tradiţional din Islanda – iată noul album Auðn, în premieră

Black metal tradiţional din Islanda – iată noul album Auðn, în premieră
Anul 2016 le-a adus primul loc în cadrul competiţiei Wacken Metal Battle din Islanda, iar anul următor, muzicienii de la Auðn şi-au făcut cunoscut black metal-ul de tradiţie scandinavă pe scenele unor festivaluri foarte cunoscute, precum Inferno sau Roadburn. Acum, pe ultima sută de metri a anului curent, se lansează cel de-al doilea album din discografia islandezilor, numit „Farvegir Fyrndar”, unul dintre numeroasele discuri care vor ieşi vinerea acestea, pe 10 noiembrie. Compus din melodii dezolante, cu gravitate în execuţie, albumul „Farvegir Fyrndar” este disponibil la streaming în întregime din acest moment.
 
 
Muzicienii islandezi au vorbit despre acest album descriindu-l ca pe o călătorie lungă. „Am depus multe eforturi pentru a face acest al doilea album pe cât de vast şi elocvent posibil,” au spus aceştia. „Cântecele sunt mai complexe şi dirijate de emoţie. Sperăm că vor lovi la fel cum au făcut-o cu noi. ‘Farvegir Fyrndar’ e o călătorie în sine după cum impune titlul, care înseamnă, în linii mari, ‘Căi străvechi’ sau ‘Albii de râuri străvechi’. Sentimentele reprezentate în aceste piese se leagă de depresie, pierdere şi de acel necunoscut întruchipat în peisajele vii din ţara noastră, Islanda.

Începând cu 1 decembrie, Auðn va prezenta noul album de-a lungul mai multor oraşe europene. Găsiţi datele de turneu mai jos!
 


MAI MULTE DESPRE Audn
Posted by Gina S., at 16:02 |  November 09, 2017  | 0 Comentarii  | 3441 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Black metal tradiţional din Islanda – iată noul album Auðn, în premieră

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri