stiri rock

BLACKSHEEP: albumul 'The Future Started Yesterday' disponibil online

BLACKSHEEP: albumul 'The Future Started Yesterday' disponibil online
The Future Started Yesterday, albumul de debut semnat Blacksheep poate fi ascultat si descarcat gratuit de pe pagina oficiala de Bandcamp a trupei.

 

Intr-un interviu oferit de catre Liviu Gugui in exclusivitate pentru METALFAN.ro, omul din spatele Blacksheep a declarat:

"Blacksheep a aparut relativ usor, ca o urmare fireasca a ironiei mesajului pe care il transmite. Am simtit cumva nevoia fac si altfel de muzica, una care sa binedispuna si sa las deoparte introspectiile, depresiile. Destul, si-au avut timpul lor. Incerc sa realizez muzica din placere, pentru a fi ascultata cu placere. Cred ca initial toti ne-am apucat de cantat din acest motiv, doar ca am mai uitat pe drum scopul."

Artwork-ul discului The Future Started Yesterday poarta semnatura artistului grafic Costin Chioreanu de la Twilight13media (At the Gates, Arch Enemy, Aura Noir, Darkthrone, Einherjer).

Discul a fost compus de catre Liviu Gugui in perioada 2012 - 2014 si inregistrat in perioada mai - septembrie 2014 la And Justice for Roll. Titlurile pieselor ce figureaza pe disc sunt urmatoarele:

01. Freefall
02. Nation - Tagged
03. A Locked Box Quandary
04. No Day Like Today
05. Whiskey Galore
06. A Story for You
07. Hope Left for Dying
08. 11th Commandment (Thou Shall Not Get Caught)
09. Last Song Never Be Sung

Pentru piesa Last Song Never Be Sung, Liviu Gugui a apelat la ajutorul vocalistului german Martin Wittsieker (Harasai) si la Costin Chioreanu (Bloodway) care a inregistrat partea de bas.

Pagina oficiala de Facebook Blacksheep poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/blacksheeproll



MAI MULTE DESPRE Blacksheep
Posted by H., at 23:37 |  October 30, 2014  | 0 Comentarii  | 2680 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BLACKSHEEP: albumul 'The Future Started Yesterday' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri