stiri rock

BLODWAY detalii complete despre noul album

BLODWAY detalii complete despre noul album
 
 Iată mai jos un comunicat emis de casa italiană de discuri, I, Voidhanger Records despre noul album al trupei Bloodway din Bucureşti, dezvăluindu-se cu acest prilej şi coperta-față a materialului respectiv. 
 
<<„Bloodway se manifestă fără a avea vreo aşteptare şi fără a încerca să fie pe placul cuiva, ci doar al nostru,” după cum afirmă Costin Chioreanu, liderul trupei şi renumitul grafician din aria metal. Alături de toboşarul Alex Ghiță şi de basistul Mihai Andrei, el a format trupa în 2013 şi de-atunci, aceştia s-au ocupat de rafinarea stilului pe care-l cântă: o infuzie de black metal intrigantă şi surprinzătoare, muzică psych-prog şi avant-garde, toate acestea trecute prin filtrul unei viziuni metafizice şi al celor mai adânci emoții trăite. Într-un anumit fel, muzica Bloodway este o extensie a artei vizuale create de Chioreanu, dar este de două ori mai abruptă: o creatură care îşi schimbă forma ce locuieşte într-o realitate bizară, o realitate deformată în mod excesiv de obiectivul suprarealist al trupei. 
 
EP-ul de debut din 2014, Sunstone Voyager And The Clandestine Horizon a pregătit terenul pentru primul album full-length semnat de Bloodway, o lucrare foarte matură, numită în mod corespunzător, Mapping The Moment With The Logic Of Dreams. Albumul include şi o colaborare cu Dr. Mikannibal de la Sigh la saxofon pentru un moment uluitor de progressive instrumental, „A Hollow Bridge”. În rest avem de-a face cu Bloodway în cele mai bune condiții, care injectează doze grele de nelinişte şi nebunie într-o materie muzicală polimorfă ce se poate defini ca aventuroasă şi indiscutabil, originală.  
 
Albumul va fi disponibil începând cu data de 25 septembrie în format CD jewel-case, având un booklet de 20 pagini care conține versurile. Coperta precum şi celelalte ilustrații din interiorul booklet-ului sunt create de Costin Chioreanu. 
 
Tracklist:
 
1. Seeding Distance (1:49)
2. The Transfinite Castaway (7:05)
3. Walking Past Near The Lighthouse (6:55)
4. Mirror Twins (4:09)
5. Early Glade Test Pilot (6:47)
6. A Hallow Bridge (5:57)
7. Garden Of Diurnal Fractals (5:33)
8. Mapping The Moment With The Logic Of Dreams (4:51) >>
 
Mapping The Moment With The Logic Of Dreams a fost înregistrat, mixat şi master-izat la Studio148 de Marius Costache. Albumul va beneficia de un turneu de promovare alături de Valborg din Germania şi de Perihelion din Ungaria, care se va desfăşura conform următoarelor date:
 
25 septembrie - Cluj | Flying Circus
26 septembrie - Râmnicu Vâlcea | Aby Stage
27 septembrie - Bucureşti | Fabrica
30 septembrie – Constanța | Goblin *
1 octombrie - Craiova | Perdido Station *
 
* În cazul datelor maracte cu asterisc, trupa Perihelion nu va participa.


MAI MULTE DESPRE Bloodway
Posted by Gina S., at 22:10 |  July 15, 2015  | 0 Comentarii  | 3488 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BLODWAY detalii complete despre noul album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri