stiri rock

BLOOD MANTRA BALKAN TOUR 2016 ajunge la Cluj Napoca, în Flying Circus Pub

BLOOD MANTRA BALKAN TOUR 2016 ajunge la Cluj Napoca, în Flying Circus Pub
Turneul „Blood Mantra Balkan Tour 2016” ajunge la Cluj Napoca, pe data de 26 Aprilie în Flying Circus Pub. În cadrul acestui turneu, pe scena clubului vor urca DECAPITATED (Polonia), HATE (Polonia), THY DISEASE (Polonia) şi încă două trupe care urmează să fie anunțate în cel mai scurt timp.

Biletele pentru concertul de la Cluj Napoca vor fi disponibile în număr limitat, începând de joi, 18 februarie 2016, în format electronic pe www.iabilet.ro şi în format fizic în rețeaua Iabilet (www.iabilet.ro/retea) la următoarele prețuri:
 
- 45 RON, ofertă valabilă până pe 11 martie;
- 50 RON, până în seara concertului;
- 55 RON, la intrare.
 
DECAPITATED revin la Cluj după o pauză de cinci ani de la primul concert pe care polonezii l-au susținut aici, urmând ca în cadrul acestui eveniment să îşi promoveze ultimul material discografic, „Blood Mantra”, album lansat în 2014 via Nuclear Blast Records.
“Blood Mantra” reprezintă cel de-al şaselea material discografic, fiind şi primul album alături de noul toboşar, Michal Lysejko.

În 2016, DECAPITATED înseamnă: Waclaw Vogg Kieltyka - chitară, Rafal Rasta Piotrowski - voce, Pawel Pasek - bas, Michal Lysejko - tobe. 
 
 
HATE va ajunge din nou la Cluj Napoca, la o distanță de şapte ani, aceştia urmând să prezinte publicului clujean o parte din materialele pe care le-au lansat în această perioadă, ultimul album fiind lansat în 2015,  “Crusade: Zero” prin casa de discuri Napalm Records.
 
În aprilie 2013, în cadrul turneului pe care trupa l-a susținut alături de Hypocrisy în Europa, basistul trupei, Sławek „Mortifier” Archangielskij a decedat în somn, punând trupa la o grea încercare. În cele din urmă, trupa a decis să continue şi tot în acel an aurcat pe scena de la Hellfest alături de soția lui Mortifier, la bas.
 
În 2016, membrii HATE sunt: Pavulon - tobe, Atf Sinner - chitară, voce, Kain - bas (live), Domin - chitară (live).
 

THY DISEASE nu este un nume necunoscut pentru România, aceştia urmând să revină la noi în țară în cadrul acestui turneu. Cu o istorie de 16 ani în spate, polonezii îmbină într-un mod foarte reuşit pasaje de groove-death metal cu sonorități industrial-electronice.
 
THY DISEASE: Sirius - voce, Yanuary - chitară, Andrew - bas, Ireq - tobe, Vx The Mind Ripper - sintetizator, loops & samples, Artyom - chitară.
 
https://www.facebook.com/thydisease


                                                                                                                                                                         
Sursa: Live Nation Promotions


MAI MULTE DESPRE Decapitated, Hate
Posted by Gina S., at 14:04 |  February 19, 2016  | 0 Comentarii  | 2579 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BLOOD MANTRA BALKAN TOUR 2016 ajunge la Cluj Napoca, în Flying Circus Pub

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri