stiri rock

Bloodhound Gang va concerta in Romania

Bloodhound Gang va concerta in Romania

Bucuresti, 19 iunie 2006 – La doar cateva zile dupa anuntarea concertelor Billy Idol si 50Cent la Bucuresti, compania Events are inca o veste buna pentru iubitorii muzicii de calitate: Bloodhound Gang vine in Romania! Concertul, o premiera nationala, va avea loc la Bucuresti, pe 19 iunie a.c. pe Arenele Romane.

Bloodhound Gang sunt o trupa americana de rapcore synth-pop amestecat cu sonoritati alternative/punk si hip-hop originari din Quakertown, Pennsylvania. S-au format in 1992. Cunoscuti pentru versurile pline de umor, obscene si adeseori ofensatoare, uneori chiar inspirate de Frank Zappa, celor din Bloodhound Gang nu le este teama sa glumeasca pe seama subiectelor tabu ca problemele etnice, rapiri de copii si incest intr-un mod hip-hop, lipsit de constiinta. O tema comuna in versurile trupei sunt referintele pop elaborate, metaforele atent alese. Succesul formatiei a inceput cu albumul "One Fierce Beer Coaster" (1996) care a inregistrat hitul "Fire Water Burn", un remake dupa "The Roof is On Fire" lansat in 1985 de Rock Master Scott and the Dynamic Three. Hitul s-a bucurat de difuzari consistente atat la MTV, cat si la posturile de radio dedicate muzicii alternative. In 2004, Michael Moore a folosit piesa BHG in documentarul "Fahrenheit 9/11".

Cel mai nou album al trupei "Hefty Fine" a fost lansat pe 27 sept 2005. Titlul vine de la o conversatie telefonica in care liderul grupului, i-a spus unui coleg ca va avea de platit o amenda zdravana (hefty fine) daca nu accelereaza munca la album. Primul single "Foxtrot Uniform Charlie Kilo" se afla in heavy rotation pe unele posturi de muzica. Cu toate ca  piesa No Hard Feelings a intrat de curand in Modern Rock Top 50, cel de-al doilea single al lor este Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss (melodie care apare si intr-o reclama). Aceasta melodie  a inceput sa fie difuzata la radio, un videoclip fiind in pregatire. Un alt cantec, intitulat Pennsylvania, de pe noul album este parte din campania lor de a schimba imnul statului Pennsylvania cu cantecul lor.
     Un nou album este deja in lucru si se asteapta sa fie lansat in mai putin de un an.
Compenenta actuala: Jimmy Pop - voce, chitara, programare, DJ Q-Ball - turntables, voce, Evil Jared Hasselhoff - bass, backing vocals, Lüpüs Thünder - chitari, backing vocals, The Yin - tobe
In deschidere iubitorii genului vor avea ocazia sa asculte trupele E.M.I.L. si DA HOOD.
Un eveniment organizat de compania Events in colaborare cu Suburbia.

Pentru  orice alte detalii suplimentare referitoare la acest eveniment, contactati:

EVENTS Dragos GHEORGHIU – PR Manager
M:  0788 439 356
T/F:  (021) 311.50.63(64)
@:  dg@events.ro
web:  www.events.roMAI MULTE DESPRE Bloodhound Gang
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  June 19, 2006  | 0 Comentarii  | 4927 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Bloodhound Gang va concerta in Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri