stiri rock

BLOODWAY: detalii despre albumul de debut

BLOODWAY: detalii despre albumul de debut
Bloodway - povestea a inceput
(componenta, numele materialului de debut si contract cu casa de discuri din strainatate) .

Bloodway s-a nascut in Iulie 2013, din dorinta a trei muzicieni - Costin Chioreanu (chitara, voce), Alex Ghita (tobe) si Mihai Andrei (bass) de a combina experienta acumulata in trecut cu dorinta de a-si depasi granitele expresivitatii artistice. Numele Bloodway defineste drumul initiatic pe care oricare dintre noi il poate experimenta, sub divesre forme, pe parcursul vietii.

Motivul pentru care, pana in ziua de astazi,  totul a fost tinut in secret, incepand de la simpla existenta a trupei, pana la update-uri privind demersul creativ, a fost simpla dorinta a membrilor,  de a oferi publicului direct rezultate si de a ignora complet aspectele sociale pe care existenta unei trupe le poate implica. "Am fost focusati in a ne descoperi pe noi impreuna ca trupa si in a scoate ce este mai bun din aceasta alaturare de forte creative. Asa ca, nu am facut decat sa ne inchidem in sala de repetitii si sa uitam tot ceea ce tine de lumea inconjuratoare dincolo de usa. Telul nostru a fost cel de a crea un material de debut extrem de coerent si puternic, atat muzical cat si emotional. Poate suna un pic dezexat, dar pana si prietenii nostrii cei mai apropiati nu au avut habar de existenta noastra ca trupa, pana astazi. Asta este, scopul scuza mijloacele", afirma Costin Chioreanu.

In Septembrie 2013 Bloodway a inregistrat in sala de repetitii un demo live, care a fost trimis catre o singura casa de discuri, aceasta fiind I, Voidhanger Records, din Italia.

"Dupa cateva proiecte grafice realizate impreuna in trecut , am descoperit cu cata pasiune acest label lucreaza cu trupele sale si am stiut de la bun inceput ca este cea mai buna varianata pentru Bloodway. Si asa a si fost. Poate cel mai important lucru legat de aceasta trupa este ca orice facem si orice persoana cu care lucram , trebuie sa fie 100% in "lumea" noastra, altfel inseamna ca ceva e gresit si trebuie eliminat imediat." adauga Costin Chioreanu.

Impreuna cu producatorul/inginerul de sunet Marius Costache, Bloodway a intrat in Noiembrie 2013 in Next Dog Studio pentru a inregistra materialul de debut, intitulat Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon, care va fi scos pe piata, sub forma de CD, de I, Voidhanger Records la inceputul anului 2014. Cat despre muzica trupei, casa de discuri face urmatorul anunt: "Expect some highly emotional dark metal, with twisted riffs and strong roots in black metal but without being imprisoned in its rules, going sometimes even further, to progressive or even psychedelic genres ".

Pana la urmatorul anunt, puteti afla mai multe de aici: http://www.i-voidhanger.com/

Sursa: Twilight13media


MAI MULTE DESPRE Bloodway
Posted by H., at 21:33 |  December 17, 2013  | 0 Comentarii  | 1763 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BLOODWAY: detalii despre albumul de debut

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri