stiri rock

BOLTHARD va canta alaturi de Blind Guardian la Bucuresti

BOLTHARD va canta alaturi de Blind Guardian la Bucuresti
Bucurestenii de la Bolthard vor sustine un recital in cadrul evenimentului Unu Mai ROCK, in care cap de afis va fi formatia Blind Guardian.

Evenimentul, organizat de Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock Magazin, va avea loc in data de 1 mai 2011 la Arenele Romane din Bucuresti si se va desfasura sub titulatura Unu Mai ROCK. Alaturi de formatia germana Blind Guardian, care isi va lansa in Romania al 9-lea album intitulat At the Edge of Time - declarat de numarul din august 2010 al celebrei reviste germane Metal Hammer “albumul lunii” - vor urca pe scena si cateva formatii din Romania

Prestatia excelenta pe care bucurestenii de la Bolthard au avut-o in cadrul concertului Sabaton (si nu numai) a facut ca organizatorii sa-si indrepte din nou atentia asupra lor si sa-i invite sa sustina un recital, fiind astfel prima formatie romaneasca anuntata pentru acest eveniment.
Bolthard s-a infiintat in 2001, este adepta unor sonoritati ce combina elemente de death, progressive power si thrash metal si ii are in componenta pe:

Alin - voce
Catalin - chitara
Adelin - chitara
"Gica" - bas
 Doru – tobe

Formatia a realizat de curand un videoclip pentru piesa U.Y.D (Under Your Disguise), piesa extrasa de pe EP-ul intitulat Password: Invalid, lansat in data de 20 mai 2010. Videoclipul a fost realizat cu imagini si filmari din cadrul turneului national pe care Bolthard l-a incheiat recent.
 

 
Alte amanunte despre formatia Bolthard gasiti la: http://www.myspace.com/bolthard

Asa cum v-am obisnuit deja la precedentele concerte, Promusic Prod. & Events si Revista Maximum Rock (organizatorii evenimentului) vin in intampinarea fanilor formatiei Blind Guardian care isi achizitioneaza din timp bilete la acest concert.
 
Cumpara un bilet pana la data de 12 decembrie 2010, trimite numele tau si codul de bare la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: Blind Guardian) si poti fi una dintre cele 5 persoane carora noi le platim (returnam banii pe) biletul de concert!
 
Castigatorii vor fi anuntati pe aceasta pagina in data de 15 decembrie, iar banii pe biletele castigatoare se returneaza la intrarea in sala de concert.

Bilete:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
  87 lei - in perioada 26 noiembrie 2010 - 31 martie 2011
  95 lei - in perioada : 1 aprilie - 30 aprilie 2011
  110 lei - in ziua concertului (1 mai 2011). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
  125 lei VIP - 50 bucati (sesiune de autografe + afis concert color + CD "MR-SPU" + etc.)

Biletele se pot achizitiona prin reteaua Eventim: Magazinele Germanos, Magazinele Vodafone, Librariile Humanitas si online, pe http://www.eventim.ro.

Pagina oficiala a acestui eveniment: http://www.promusicprod.ro/blindguardian

MAI MULTE DESPRE Blind Guardian, Bolthard
Posted by Dragos P., at 11:53 |  December 07, 2010  | 0 Comentarii  | 3604 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BOLTHARD va canta alaturi de Blind Guardian la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri