stiri rock

BON JOVI in Romania: categoria de bilete Diamond eliminata, biletele la Golden Circle se suplimenteaza cu 700

BON JOVI in Romania: categoria de bilete Diamond eliminata, biletele la Golden Circle se suplimenteaza cu 700
Referitor la reactiile aparute in urma comunicatului de presa, emis cu privire la infiintarea categoriei Diamond Circle la Bon Jovi, sunt in masura sa facem urmatoarele precizari :

Declaratia Denisei Sandulescu, General Manager D&D East Entertainment

Dupa comunicatul de presa din data de 18 Mai, doresc sa revin mai detaliat asupra activitatilor ce au condus la decizia noastra si a managementului Bon Jovi de a implementa in planul locatiei din Piata Constitutiei zona Diamond Circle.

Aceasta zona a fost initial dedicata unuia dintre sponsorii nostri, care era dispus sa preia aceste 700 de bilete, ceea ce nu a mai intrat in domeniul activitatilor acestuia. Decizia mea, impreuna cu managementul formatiei, a fost de a iesi spre vanzare cu categoria Diamond Circle, care se regaseste pe plan international, la toate locatiile din cadrul turneului “Open Air”.

Dupa reactiile negative pe care le-am observat in retele de socializare, am insistat personal sa oprim vanzarea biletelor Diamond Circle si sa suplimentam cu cele 700 de bilete zona Golden Circle, conform cererii fanilor din Romania.

Sper sa observati ca rezultatul acestor eforturi a fost de a sustine interesul vostru, si sunt sigura ca vom continua sa cream impreuna cele mai mari evenimente pe care vi le doriti.

Va multumesc foarte mult pentru suport si intelegere.

Denisa Sandulescu
General Manager D&D East Entertainment


Sursa: D&D East Entertainment
 


MAI MULTE DESPRE Bon Jovi
Posted by Dragos P., at 09:32 |  May 19, 2011  | 7 Comentarii  | 5809 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BON JOVI in Romania: categoria de bilete Diamond eliminata, biletele la Golden Circle se suplimenteaza cu 700

  • Sa mor daca am inteles ceva din tot comunicatul. Pana la urma a ramas sau nu cu Diamond Circle ?

    1. Posted by Negura | 19 Mai 2011 14:20
  • Pai scrie clar si in titlu si prin comunicat, nu mai exista Diamond Circle, ci doar 700 de bilete suplimentare la Golden. De ce, iti pare rau ca nu mai stai langa Jon? :)

    2. Posted by Deus | 19 Mai 2011 14:41
  • sau linga bon? sau linga jovi?

    3. Posted by Geralt de Rivia | 19 Mai 2011 14:43
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri