stiri rock

BREATHELAST a lansat single-ul 'Ascuns în pereți' în exclusivitate pe Zonga

BREATHELAST a lansat single-ul 'Ascuns în pereți' în exclusivitate pe Zonga
 Trupa Breathelast a lansat în exclusivitate pe Zonga un nou single în limba română, Ascuns în pereți, care vine ca o continuare pentru Monstrul, piesa cu videoclip lansată anterior. Melodia poate fi ascultată aici
 
 „De data aceasta actorul principal, afectat de revoltă trupei din 'Monstrul', se retrage să scape de noua stare de apăsare dobândită, dar chiar și în singurătate începe să audă formația cântând, să o vadă la tv, accentuandu-i angoasa și mânia și obligându-l să se ducă să îi caute și să îi înfrunte. La finalul călătoriei, deși ajuns la sursa sunetului, nu mai găsește nimic, dar se regăsește în calmul dobândit pe sine. Dacă în Monstrul spuneam că în noi trăiesc mai multe creaturi, de data asta vom numi una dintre ele și anume mânia, care iese la suprafața și mai puternic când încercăm să ascundem problemele adânc înăuntru, fără să căutăm o cale de parcurs până la dizolvarea iluziilor care ne bântuie. Având în vedere că ne trebuie și o concluzie generală, după cele două părți ale unui întreg încă în construcție, ne gândim deja la o încheiere pentru posibila trilogie. Only sharks will tell.” – a declarat formația.
 
  

 Piesa a fost înregistrată la Real Sound and Vision, de către Vladimir Ivanov (Pinholes, Brad Pits), de asemenea mix/master de către Vladimir (BlueCat Studio). Videoclipul a fost filmat de către Anya & Vladimir, cu ajutor pentru cadrele cu drona din partea lui Florin Ciorică, editat de către Anya (BlueCat Studio) și a fost lansat în eter cu ajutorul Zonga și Universal Music România.
 
 Lansarea oficială a videoclipului va avea loc în data de 19 octombrie 2017 în club Centru (Calea Victoriei 48-50, Pasajul Victoria, București) de la ora 19:30.

Sursa: Sursa: Universal Music România


MAI MULTE DESPRE Breathelast
Posted by H., at 17:49 |  October 12, 2017  | 0 Comentarii  | 2408 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BREATHELAST a lansat single-ul 'Ascuns în pereți' în exclusivitate pe Zonga

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri