stiri rock

BREATHELAST: BlueCat Studio live session

BREATHELAST: BlueCat Studio live session
Formatia Breathelast a realizat cu ajutorul BlueCat Studio (ex. Studioul de Baza), o sesiune live cu doua piese de pe urmatorul material full-length (intitulat All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away). Piesele se numesc Dead Coins si A Million And One.

In perioada urmatoare trupa va dezvalui pe rand celor interesati cele intamplate in aceasta sesiune de inregistrari. Noi asteptam cu sufletul la gura pentru ca ceva(cineva) ne spune ca s-au intamplat mai multe lucruri acolo.


 

Sesiunea face parte dintr-o campanie de promovare a pieselor noi si introducerea piesei ” A Million And One” in playlistul activ al formatiei. Piesa a fost inclusa si in playlistul concertului din cadrul Fire In The Park Rock Fest 2015. Pe parcursul urmatoarelor concerte Breathelast, formatia va interpreta atat piese de pe urmatorul material, cat si selectii din urma, pana la lansarea oficiala a LP-ului anuntat.

Urmatorul concert Breathelast va fi pe 30 martie 2016 in Grill Pub (Spl. Independenței 296A, vizavi de stația de metrou Petrache Poenaru fosta Semănătoarea) impreuna cu  Days of Confusion și Phobia BAND Romania. Concertul este unul caritabil, toate fondurile se vor duce catre cazuri sociale de copii defavorizați care au nevoie de facilitarea accesului la educație și la o viață cât mai decentă.

Donatia minima: 15 lei
Sursa: Breathelast


MAI MULTE DESPRE Breathelast
Posted by H., at 14:30 |  March 21, 2016  | 0 Comentarii  | 1462 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BREATHELAST: BlueCat Studio live session

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri