stiri rock

BUCOVINA: detalii despre un nou EP

BUCOVINA: detalii despre un nou EP
Bucovina vor lansa in curand un nou EP care va contine 5 piese, dar pentru care trupa a renuntat la intro/ outro. Titlurile pieselor, al materialului, precum si coperta vor fi facute publice la o data ulterioara.

EP-ul este inregistrat in studioul trupei, iar de mixaj si mastering se va ocupa tot suedezul Dan Swanö, discul urmand sa poarte aceeasi amprenta profesionala a Unisound Studio.

Incepand cu luna februarie, Bucovina este promovata in Japonia si zona asiatica de labelul japonez Red Rivet Records. De asemenea, Bucovina au fost confirmati pentru Carpathian Alliance Festival (Ukraina, 10-11 august 2012), alaturi de Dark Funeral, Tyr, Arkona.


MAI MULTE DESPRE Bucovina
Posted by Dragos P., at 15:12 |  January 16, 2012  | 1 Comentarii  | 1827 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BUCOVINA: detalii despre un nou EP

  • Asta e o veste minunata. EP-ul din 2010 l-am ascultat de l-am rupt. Mi l-am luat de la lansare si a doua zi l-am ascultat de vreo 6 ori. E un mister dar si o bucurie (sau mandrie) ca i-au observat japonezii si o mirare ca europa (inca) nu a avut ochi pentru ei. Dar anticipez ca va avea. Cred ca au facut alegerea corecta mergand in continuare pe o colaborare cu Swano. Abia astept urmatoarele vesti si mai ales ep-ul. Cred ca va fi un an minunat pentru ei. SI le doresc asta.

    1. Posted by stefanmare | 16 Ianuarie 2012 19:44
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri