stiri rock

Cage Club Underground Support

Cage Club Underground Support
Cage Club are placerea de a prezenta publicului un nou concept lansat din dorinta de a sustine o scena underground promitatoare insa supusa la metode independente de supravietuire unde ajutorul si inteResul oferit de public este unul vital.

Astfel a aparut conceptul 'Underground support', un cadou oferit publicului in semn de multumire si in acelasi timp o sansa de promovare pentru formatiile tinere cu potential.

Intrarea la acest eveniment este libera.

Pe 15 ianuarie are loc prima editie 'Cage Club Underground Support ' unde vor participa formatiile:

Kistvaen (depressive black metal/Bucuresti) - www.myspace.com/kistvaen
Una din cele mai rapide ascensiuni ale scenei underground, Kistvaen a reusit in mai putin de doi ani sa castige titlul de Best Romanian Metal Newcommer la premiile Best Of Metalhead 2009, urmand in 2010 un album de debut intitulat 'Unbekannte' alaturi de un turneu national de promovare. Finele lui 2010 a insemnat si o confirmare la Metal Fest Open Air Hungary, unde vor urca pe aceeasi scena alaturi de nume precum Arch Enemy, Primordial, Saxon sau Cradle Of Filth. Un nume controversat in ultima perioada, Kistvaen va urca pe scena din Cage Club drept headliner si astfel va oferi un scurt preview al urmatorului album.

Cadavrul (death metal/Constanta) - www.myspace.com/cadavrul
Una din cele mai bine cotate formatii de death metal din Romania revine dupa o absenta indelungata in Bucuresti. Alaturi de un nou concept liric, concentrat pe istoria stramosilor daci, Cadavrul vor urca pe scena intr-o noua formula, ocazie cu care vor prezenta si piese de pe urmatorul album. In ciuda schimbarii in materie de componenta si versuri, Cadavrul promit acelasi death metal pe care l-ati ascultat pe 'Forensic Nightmares'.

Apa Sambetii - (Black/Death metal, experimental/Bucuresti) -
www.myspace.com/apasimbetiiband
Cunoscut si drept apa mortii, un rau infernal ce ajunge pana in Iad, prezentat si in folclorul romanesc. Un nume promitator ce va prezenta publicului piese axate in special pe zona black/death cu insertii  experimentale, recomandat in special fanilor old school.

Carpatica (Pagan Metal/Bucuresti) - www.myspace.com/carpaticaband
Carpatica este un tanar proiect de pagan folk metal format la inceputul anului 2009 si in acealasi timp una din putinele trupe romanesti ce inca transpun vechile obiceiuri in muzica. Temele sunt inspirate din miturile dacice, obiceiurile lor, natura si legedele folclorului romanesc.

Deathhowl (Death/Thrash Metal/Constanta) - www.myspace.com/deathhowlband
Deathhowl este un grup tanar in care activeaza Militaru (Cadavrul) dar si Cristina, solista formatiei Psychogod. Stilul isi are radacinile in death metal insa putem gasi cu usurinta si lemente clasice de thrash metal. Pentru a va face o idee puteti vizita pagina oficiala de MySpace unde veti gasi filmari.
 


MAI MULTE DESPRE Cadavrul, Kistvaen
Posted by Klawz, at 16:16 |  January 03, 2011  | 0 Comentarii  | 1888 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Cage Club Underground Support

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri