stiri rock

CAP DE CRANIU confirmati la Mighty Owl Festival la Bucuresti (SUICIDE SILENCE headliner)

CAP DE CRANIU confirmati la Mighty Owl Festival la Bucuresti (SUICIDE SILENCE headliner)
Cap De Craniu este cel mai nou nume confirmat pentru Mighty Owl Fest 2012 pe 22 iulie la Club Fabrica din Bucuresti unde cap de afis sunt Suicide Silence.

Cap De Craniu este probabil cel mai reprezentativ nume pentru scena deathcore autohtona. Formatia are la activ un EP si un full-length de debut, materiale ce s-au bucurat de reactii extraordinare atat in Romania cat si peste granita.

 

Pana in acest moment sunt confirmati:

Suicide Silence (USA)
Cap De Craniu (RO)
Deliver the God (RO)

Bilelele pentru Mighty Owl Fest se pot gasi in urmatoarele locatii:

Bucuresti - Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's, Magazinele Flancol, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1.

In toata tara: Biletele se gasesc in reteaua nationala de magazine Flanco si librariile Mihai Eminescu.

Cei ce doresc sa comande online o pot face in continuare pe http://www.rezervariclub.ro. Platesti online cu cardul unul sau mai multe bilete, primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului alaturi de prietenii tai.

Pretul biletelor este:

35 Lei - pana in data de 1 iulie (un numar limitat de 200 de bilete)
50 Lei - pana in data de 22 iulie
60 Lei - La intrare in ziua concertului

Sute de mii de albume, numeroase premii la nivel international, turnee masive alaturi de cele mai mari nume ale scenei metal, acestea sunt doar cateva din motivele pentru care Suicide Silence este in acest moment una din cele mai cunoscute si in acelasi timp apreciate formatii ale scenei contemporane metal.

Avand la activ turnee alaturi de Meshuggah, Korn, Slipknot, Deftones, Sepultura, Cannibal Corpse sau Suffocation, grupul american isi mentine pozitia de lider si promotor incontestabil al scenei deathcore.

Suicide Silence vor ajunge in aceasta parte a Europei pentru o serie de showuri exclusive in Romania (pe 22 iulie la Bucuresti, Club Fabrica si 23 iulie la Cluj-Napoca, Gambrinus Pub), Ungaria si Polonia, concerte ce fac parte din turneul de promovare a celui mai nou album intitulat The Black Crown, disc ce a debutat pe locul 28 in Billboard 200 si pe locul 3 in topul Billboard Hard Rock Albums.

Suicide Silence si-au demonstrat de nenumarate ori statutul si potentialul. In mai putin de cinci ani trupa a reusit sa devina un nume recunoscut si apreciat la nivel international, cele trei materiale full-length lansate pana in prezent fiind catalogate drept revolutionare pentru scena contemporana metal.

The Black Crown, cel mai recent album, este descris de solistul Mitch Lucker drept un mesaj impotriva unui sistem religios corupt. 'Nu incerc sa distrug
credintele celor din jur - este vorba de mine si viata mea. Inca am anumite credinte insa in acest moment din viata sunt mult mai deschis catre adevar
.'

Discul contine si doua colaborari cu solistii Jonathan Davis (Korn) si Frank Mullen (Suffocation).

Muzical, Suicide Silence sunt calalogati drept lideri ai genului deathcore, un hibrid death metal si metalcore.

Biletele pentru concertul Suicide Silence la Bucuresti au fost deja puse in vanzare on-line pe http://www.rezervariclub.ro. Platesti online cu cardul unul sau mai multe bilete, primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului alaturi de prietenii tai.

Alte trupe prezente la Mighty Owl Festival vor fi confirmate in cel mai scurt timp.


MAI MULTE DESPRE Cap De Craniu, Deliver the God, Suicide Silence
Posted by H., at 17:14 |  June 21, 2012  | 0 Comentarii  | 3805 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CAP DE CRANIU confirmati la Mighty Owl Festival la Bucuresti (SUICIDE SILENCE headliner)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri