stiri rock

CAP DE CRANIU, NEGATIVE CORE si EPILEPTIC OUTBREAK concerteaza in Question Mark

CAP DE CRANIU, NEGATIVE CORE si EPILEPTIC OUTBREAK concerteaza in Question Mark
Question Mark si Dark Side Booking Academy va invita miercuri, 18 martie, incepand cu ora 20:00, la un concert cu Epileptic Outbreak, Negative Core Project si Cap de Craniu.

Program:
19:00 Doors Open
20:30 Epileptic Outbreak
21:30 Negative Core RO
22:30 Cap De Craniu
Aferparty /w Andrei Vladila

Bilete: 150 buc./ prin Eventbook: http://bit.ly/18J8FzS
15 lei PRESALE
20 lei in seara concertului dupa ora 20:30

Evenimentul da startul unui mini-turneu national Cap de Craniu si Negative Core Project, cu primele date confirmate in urmatoarele orase:

Ploiesti - 2 aprilie, Red Alert
Ramnicu Valcea - 3 aprilie, Aby Stage Bar
Craiova - 4 aprilie, Perdido Station
Cluj - 31 mai, The Shelter


Epileptic Outbreak
https://www.facebook.com/weavoidhumanity
https://www.youtube.com/channel/UCNz49Rp1CQUr3q3aZGzwpIA

Epileptic Outbreak a debutat ca proiect de deathcore in mai 2014 si s-a concretizat in formula actuala in luna octombrie a anului trecut, in componenta actuala numarandu-se atat muzicieni aflati la primul proiect, cat si fosti sau actuali membri in trupe precum L.O.S.T., Avatar, Armies of Enlil, Sincarnate, Dark Fusion sau Psychogod.

Negative Core Project
https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO
https://www.youtube.com/user/NegativeCoreRO

Negative Core Project (groove/death-core) reprezinta scena underground romaneasca de mai bine de 6 ani ,primul album - Spread the Disease fiind lansat in 2012, imediat dupa aparitia primului videoclip oficial, Psalm of Mockery, promovate printr-un turneu impreuna cu Eufobia (BG) si Soul Sacrifice (TUR). Feedback-ul primit a fost pozitiv, trupa fiind invitata ca opening act la concertele Napalm Death, Brujeria si Veil of Maya din Bucuresti.

In 2015 Negative Core Project isi schimba atat formula cat si stilul, introducand noi varietati si influente, abordand un stil mult mai complex dar mai ales, actual.

Trupa pregateste lansarea in aprilie 2015 a celui de-al doilea material discografic - Silence is Betryal cu un mesaj la fel de direct si sincer ca si titlul, in asteptarea caruia va invitam sa urmariti videoclipul primului single extras de pe album - Save The Fucking Puppies:

 

Cap de Craniu
https://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial
https://www.youtube.com/user/capdecraniuofficial

Cap de Craniu este un proiect Death Metal/ Grindcore din Bucuresti, pornit in 2007 odata cu lansarea materialului de debut - First EP for a Surgery, ce a a definit scena romaneasca de grindcore. La finele anului 2013, Cap de Craniu si Breathelast au lansat al treilea material discografic, un proiect DIY mult asteptat - EP-ul Split it Out. Avand un sound complex si brutal si fiind una dintre cele mai energice prezete din scena underground, Cap de Craniu a fost primita cu entuziasm de public si au impartit scena cu nume precum Suffocation, Rotting Christ sau Parkway Drive.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/1034904033189860/


MAI MULTE DESPRE Cap De Craniu, Negative Core Project
Posted by H., at 12:42 |  March 11, 2015  | 0 Comentarii  | 2720 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CAP DE CRANIU, NEGATIVE CORE si EPILEPTIC OUTBREAK concerteaza in Question Mark

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri