stiri rock

CAP DE CRANIU: noua schimbare de componenta; detalii despre noul videoclip

CAP DE CRANIU: noua schimbare de componenta; detalii despre noul videoclip
Calin Raduta, liderul formatiei Cap De Craniu a anuntat faptul ca basistul Robert "Sep" Pieptan (Taine) a parasit trupa:

"La bas a ramas doar Paul. Din pacate Sep nu are timp sa invete piesele si s-a retras. Mi-a zis ca se astepta sa fie mai simplu, dar si-a dat seama ca e complicata treaba si ii este greu sa invete atatea piese, neavand nici prea mult timp."

Videoclipul piesei I'll Break You Again Tomorrow ce va figura pe albumul I'll Kill If I Live a fost filmat alaturi de vocalistul formatiilor Hang Him si Wheel of Discord, Vicentiu Busuioc "Averac". Partea de voce pentru piesa I'll Break You Again Tomorrow a fost re-inregistrata pentru filmarea videoclipului.


Componenta formatiei in momentul de fata este urmatoarea:

Mihai Ionescu - voce (2011 -)
Calin Raduta - chitara (2007 -)
Paul Nicolae - bas (2011 -)
Razvan Raduta-Penda - tobe (2007 -)

Albumul va fi lansat intr-o versiune de carcasa jewelcase ce va contine un booklet intr-un format special, grafica fiind semnata Calin Raduta, liderul trupei si principalul compozitor Cap De Craniu.
Discul preavzut a fi lansat la inceputul anului 2012 prin intermediul Metalfan Records Division. Mai jos puteti vedea videoclipul piesei  I'll Kill If I Live:

 


MAI MULTE DESPRE Cap De Craniu, Hang Him
Posted by H., at 09:37 |  December 05, 2011  | 0 Comentarii  | 4227 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CAP DE CRANIU: noua schimbare de componenta; detalii despre noul videoclip

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri