stiri rock

Carnifliate şi Snøgg revin în Bucureşti

Carnifliate şi Snøgg revin în Bucureşti
 Carnifliate, cea mai zgomotoasă formaţie din Slovenia, aduce ascultătorii de metal extrem la o nouă cântare ca la carte. Dacă death metal-ul şi grind-ul înseamnă totul pentru tine, Carnifliate este genul de trupă care te face sa te urci pe pereţi de la prima piesă. Extrem de dinamica, tânăra formaţie slovenă revine în Bucureşti pe 25 martie 2018. Concertul din Yellow Club face parte din turneul „March of Death”, în care trupa va prezenta atât primul album, cât şi piese proaspete. 
 

Formaţia Snøgg a pornit la drum în 2013 cu un nume imposibil de scris şi de pronunţat, „█████████████”, pe care l-a schimbat ulterior în Snøgg („zapadă” în limba slovenă) şi sub acesta a susţinut primele concerte în formula: Ulv (chitară, clape, voce, ritualuri) şi Mørke (tobe, vrăjitorii).
 
Etichetată ca „freeride black metal”, în 2016 trupa lansează primul demo, poate unul dintre cele mai experimentale din ultimii ani, urmat de EP-ul „Qivitoq”. În martie, după mai bine de un an, vom revedea Snøgg în Romania, cu noul lor material, „Abeloth”, într-o nouă formula scenică.
 
Concertul va avea loc duminică, 25 martie 2018, cu accesul publicului începând de la ora 19:00. Yellow Club se află pe Lucreţiu Pătrăşcanu 1, în sectorul 3 din Bucureşti. Mijloacele de transport care duc aici sunt metroul (staţia Costin Georgian) şi RATB-ul (70, 79, 102, 253 – staţia Lucreţiu Pătrăşcanu – 92, 101, 330, 335 – staţia Parc Titan).
 
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi şi mâncare aduse din afara clubului. Fiind un eveniment Metal Under Moonlight (ediţia a 72-a), veţi găsi stand cu CD-uri şi merchandise la acest concert. 
 
Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului. Preţul biletului va fi anunţat în scurt timp.
 
Sursa: Titus Constantinescu


MAI MULTE DESPRE Carnifliate
Posted by Gina S., at 12:19 |  February 07, 2018  | 0 Comentarii  | 1127 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Carnifliate şi Snøgg revin în Bucureşti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri