stiri rock

Cartea biografica Nightwish

Cartea biografica Nightwish

Biografia oficiala a trupei Nightwish, trupa care a zdobit piata muzicala cu succesul lor, va fi prezentata pentru prima oara in Romania la Sibiu, in cadrul ARTMANIA Festival 2007.

Fanii vor putea cumpara cartea "Once Upon A Nightwish" de la un stand special amenajat, in cadrul festivalului, iar basistul de la Nightwish, Marco Hietala va avea o intalnire cu fanii, duminica, 17 iunie, pentru a semna cartea si a vorbi despre experienta sa alaturi de trupa finlandeza Nightwish.

Marco se va afla in Romania, la Sibiu, pentru a sustine un recital alaturi de un alt proiect al sau, trupa Tarot.

Once Upon A Nightwish este scrisa de Mape Ollila si contine istoria unei trupe necunoscute, originara din Kitee,  Finlanda, care s-a dovedit a fi, in cele din urma, un fenomen muzical international.

Aceasta este povestea lor, spusa de Tuomas, Tarja, Emppu, Jukka, Sami si Marco: o poveste despre un visator pasionat de Disney si despre o diva, despre producatori excentrici, basisti blestemati, amenintari cu moartea, lupte din spatele scenei, faima si glorie, pierdere si durere, dar mai ales despre muzica ce a cucerit intreaga lume! 
 
Mape Ollila este un editor muzical si un fan al rock-ului, care a urmarit cariera celor de la Nightwish inca de la inceput si a calatorit cu trupa in intreaga lume. Cartea Once Upon A Nightwish a fost scrisa de-a lungul a patru ani si prezinta biografia acestei trupe unice, din perioada 1996 - 2006 .

Cartea area 32 de pagini cu  fotografii color, discografie si multe altele. 



MAI MULTE DESPRE Nightwish
Posted by Admin, at 00:00 |  May 23, 2007  | 11 Comentarii  | 3989 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Cartea biografica Nightwish

  • Excelent! Asteptam cu interes filmul si sitcomul!

    1. Posted by Rigoletto | 23 Mai 2007 15:31
  • deci si pozele si discografia si multe altele incap in alea 32 de pagini ?

    2. Posted by altloser | 23 Mai 2007 18:13
  • 32 (treizeci si doua de pagini) ????? sau or' fi pagini d-alea ca ron-u', adica 320 de pagini, dar si-asa mi se pare minim pt ce ar putea fi scris despre ei... ma rog.

    3. Posted by danut | 23 Mai 2007 18:43
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri