stiri rock

Castiga doua invitatii la concertul MEGADETH de la Arenele Romane

Castiga doua invitatii la concertul MEGADETH de la Arenele Romane
Metalfan si Project Events te invita la concurs! Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele doua invitatii la concertul Megadeth, care va avea loc pe 22 mai la Arenele Romane din Bucuresti:

Pe Albumul Th1rt3n, lansat de Megadeth in 2011, figureaza 3 piese compuse in anul 1991 si  care au mai aparut in alta forma pe albumele anterioare ale trupei. Care sunt acestea?

Asteptam raspunsurile voastre impreuna cu numele, prenumele, datele de contact pe adresa de e-mail redactia(at)metalfan.ro pana pe data de 17 mai 2013, ora 12:00. Succes!

Biletele la concertul Megadeth s- pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.RO, BLT.RO, BILETE.RO, MYTICKET.RO.

Pentru concertul din 22 mai preturile sunt urmatoarele:
100 lei (acces general)
125 lei (in ziua evenimetului)




MAI MULTE DESPRE Megadeth
Posted by Dragos P., at 13:54 |  April 30, 2013  | 1 Comentarii  | 3501 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Castiga doua invitatii la concertul MEGADETH de la Arenele Romane

  • Sper sa castig...este trupa mea preferata de Thrash ... fata de multi altii...eu am crescut cu Megadeth, nu cu Metallica.. ! :) m/

    1. Posted by mihaimarcel.cojocaru | 06 Mai 2013 23:41
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri