stiri rock

Cel mai mare festival rock va scoate din case peste 70.000 de romani

Cel mai mare festival rock va scoate din case peste 70.000 de romani

PlayCool anunta cel mai mare festival de rock organizat pana in prezent in Romania: Bucharest Rock Arena ce va avea loc pe 30 şi 31 mai, la km 15 de pe Autostrada Soarelui. Bucharest Rock Arena este un eveniment PlayCool organizat cu sprijinul (in colaborare) cu One Event si se va organiza anual incepand cu aceasta editie.

Timp de 2 zile, pe o suprafata de aproximativ 200.000 m.p., peste 70,000 de spectatori vor experimenta cele mai pure acorduri rock in incinta unui spatiu de festival amenajat la standarde internationale. Intr-un cadru aflat in comuniune perfecta cu natura vor fi amenajate:
• - puncte de vanzare pe o lungime de 800 m. Sistemul de vanzare pe baza de fise valorice.
• - spatii de odihna si relaxare
• - 5 terase si restaurante
• - 1 mini-mall pentru vanzarea de produse de merchandising si pentru desfasurarea a diverse activitati recreative (tatuaje, body painting, etc.)
• - 480 de toalete ecologice
• - Peste 17,000 de spatii de parcare destinate exclusiv publicului
• - camping cu dusuri si toalete ecologice
• - tribuna cu 2000 locuri pentru abonatii VIP
• - corturi pentru cele 500 de cadre de securitate si prim ajutor
• - peste 1000 de persoane prezente la locatie implicate direct in eveniment.

Locatia a fost special aleasa pentru a fi usor accesibila atat bucurestenilor, cat si celor din afara Bucurestiului. Organizatorii vor pune la dispozitie spectatorilor curse directe de autobuz in datele de 30 si 31 mai, intre orele 14:00 – 02:00, la intervale de 5 minute, pe ruta Dristor  – Bucharest Rock Arena si retur.

La Bucharest Rock Arena si-au anuntat deja participarea urmatoarele trupe romanesti: Celelalte Cuvinte, Vita de Vie, Altar, AB4, Grimus, The Pixels, The Moood si Persona.

Fiecare seara se va incheia cu sustinerea a cate unui concert de catre doua formatii rock de referinta in industria muzicala internationala. Prezenta acestor 2 trupe la Bucharest Rock Arena reprezinta si sustinerea lor morala pentru trupele romanesti care vor canta in deschidere.

Concertele se vor desfasura in fiecare zi in intervalul 18:00 – 24:00. Accesul in perimetrul de spectacol se va face in fiecare zi incepand cu ora 16,00. Accesul in camping va fi gratuit anul acesta si se poate face incepand cu 29 mai pana pe 1 iunie.

Scena apartine trupei care va incheia festivalul, deci intreaga productie va fi pe masura. Vom reveni cu informatii.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara si pe www.ticketpoint.ro, la urmatoarele categorii de preturi, in functie de dispunerea fata de scena:
- 100 ron – zona C
- 200 ron – zona B
- 400 ron – zona A (langa scena)
- 800 ron - VIP
Pachetele VIP cuprind: accesul intr-o zona special amenajata, loc in tribuna, acces in perimetrul tuturor zonelor (A, B si C), acces la puncte de vanzare amplasate in zona VIP special amenajata, primirea la intrare a unui ecuson aniversar VIP si a unei bratari de acces permanent pe durata desfasurarii festivalului, precum si asigurarea unui loc de parcare in Parcarea VIP.

Biletele se pot achizitiona numai sub forma de abonament pentru ambele zile de festival (30 si 31 mai 2009). Accesul copiilor sub 6 ani este interzis.

Mai multe informatii pe site-ul oficial al evenimentului la www.BucharestRockArena.ro

Pentru a putea raspunde tuturor in timp util si pentru a evita posibilele neintelegeri va rugam sa trimiteti eventualele intrebari, programari pentru interviuri si declaratii la presa@bucharestrockarena.ro. Va rugam deasemenea sa ne lasati datele dumneavoastra de contact iar noi vom lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp cu putinta.

Acreditari pentru eveniment la acreditari@bucharestrockarena.ro
Conditiile oficiale de acreditare se pot accesa la www.bucharestrockarena.ro/acreditari_de_presa.html



MAI MULTE DESPRE Altar, Celelalte Cuvinte, Grimus
Posted by Klawz, at 00:00 |  April 07, 2009  | 1 Comentarii  | 4341 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Cel mai mare festival rock va scoate din case peste 70.000 de romani

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri