stiri rock

CHANGING SKINS,pe aceeasi scena cu Apocalyptica la Romanian Rock Meeting

CHANGING SKINS,pe aceeasi scena cu Apocalyptica la Romanian Rock Meeting
Finlandezii de la APOCALYPTICA revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai la Arenele Romane din Bucuresti.

Romanian Rock Meeting se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock de a se intilni, de a asculta muzica preferata si, de ce nu, de a se intilni cu formatiile preferate.

Prima formatie din Romania ce va imparti scena cu finlandezii de la Apocalyptica sunt bucurestenii de la CHANGING SKINS,  una dintre cele mai importante formatii romanesti din noul val al muzicii alternative-rock ce a reusit, intr-un timp foarte scurt, sa se afirme in concertele pe care le-a sustinut alaturi de Vita de Vie, Alternosfera, OCS, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy, Kumm, Grimus sau Les Elephants Bizzares.

Printre realizarile trupei din 2011 se numara lansarea primului videoclip intitulat “Ain't Worth It”, clasarea pe locul 5 in finala concursului GBOB Romania, dar si participarea in cadrul emisiunii Guerrilive de la Radio Guerrilla.

Videoclipul piesei “Ain't Worth It” poate fi urmatit aici: http://www.youtube.com/watch?v=x2Z-6TLNoXE&feature=player_embedded

Membrii formatiei au facut urmatoarele declaratii:
Horatiu Ghibu (voce): Este probabil unul din cele mai frumoase momente pentru inceputul carierei CHANGING SKINS. In acelasi timp este o mare responsabilitate, vom da tot ce avem mai bun pentru a demonstra ca trupa noastra merita sa imparta scena cu APOCALYPTICA. Personal, admir inca din adolescenta scena muzicala din Finlanda: este un vis devenit realitate!

Stefan Mustata (chitara, samplinguri): APOCALYPTICA este una din primele trupe din valul nordic cu care am luat contact si a fost dragoste la prima auditie. Dupa ce i-am vazut live cu ocazia primului lor concert in Romania mi-am dorit nespus de mult sa cant alaturi de ei si iata ca acum am onoarea si bucuria sa o fac.

Raluca Pascaru (tobe): De mult i-am urmarit dar n-am avut ocazia sa fiu prezenta la concertele lor, ma bucura extrem de mult faptul ca o sa impartim scena. Inca nu imi vine sa cred. Este extraordinar ce se intampla!

Adi Cotoara (bas):  Am reusit sa-i vad pe APOCALYPTICA prima oara in 2003, la Sziget, si  i-am considerat intotdeauna de atunci o trupa extraordinara. Va fi o mare onoare sa cantam alaturi de ei pe 13 mai la Arenele Romane.

Bilete:
Pentru concertul Apocalyptica, Changing Skins din cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI urmatoarele preturi:

In picioare
85 lei - pentru primele 300 biletele (pret valabil pana la data de 31 martie 2012)
95 lei - urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
110 lei - pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Tribuna
95 lei - pentru primele 300 biletele (pret valabil pana la data de 31 martie 2012)
110 lei - urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
125 lei - pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

VIP:
250 lei - doar 25 bilete! Acces tribuna, incluse poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat, sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica!

Sursa: Promusic Prod


MAI MULTE DESPRE Apocalyptica, Changing Skins
Posted by Dragos P., at 00:15 |  March 16, 2012  | 0 Comentarii  | 3311 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CHANGING SKINS,pe aceeasi scena cu Apocalyptica la Romanian Rock Meeting

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri