stiri rock

CHESTER lanseaza un nou album

CHESTER lanseaza un nou album
Sambăta, 26 mai, formația Chester lansează la Club Fabrica cel de-al treilea album – Cineva doarme la mine în pat. Concertul va începe la ora 22:00, iar de “încălzirea” publicului se vor ocupa formațiile Backstage Hero și Breathelast.

Albumul conține 10 piese cu influențe din mai multe genuri muzicale, de la punk-rock, la post-hardcore și până la electro. Trei dintre piesele de pe album îi au ca invitați speciali pe soliștii formațiilor Coma (Cătălin Chelemen), Pistol cu capse (Vlad Staricu) și Breathelast (Mihai Andrei), care vor fi prezenți și sâmbătă, la concertul de lansare. De asemenea, trupa a pus la dispoziția publicului un preview al albumului, putând fi ascultat aici:


Noul single de pe album, melodia Filme triste se difuzează deja la posturile de radio românești de la jumătatea lunii aprilie. Primul single, denumit “Hai la tine acasa” și videoclipul melodiei au fost lansate în vara 2011. 

 

Accesul la concert se va face pe bază de bilet. Biletele costa 15 lei și vor putea fi cumpărate în seara evenimentului, de la intrarea în club. Primii 50 de plătitori vor primi și CD-ul Cineva doarme la mine în pat. Este primul album Chester care apare și pe CD, primele două (Acestea sunt două lucruri care mă enervează cel mai tare – 2007 și Heartquake – 2009) fiind lansate exclusiv onlline.
 


MAI MULTE DESPRE Breathelast, Pistol cu capse
Posted by Dragos P., at 14:28 |  May 23, 2012  | 0 Comentarii  | 2254 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CHESTER lanseaza un nou album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri