stiri rock

Children Of Bodom - Detalii despre bilete si meet & greet

Children Of Bodom - Detalii despre bilete si meet & greet

Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock prezinta CHILDREN OF BODOM in Romania in cadrul turneului "The Ugly World Tour 2011". Alaturi de Children of Bodom vor mai urca pe scena formatiile Ensiferum (Finlanda) si Machinae Supremacy (Suedia).

Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti in data de 20 aprilie 2011.

Turneul “The Ugly World Tour 2011” are ca scop promovarea noului album “Relentless Reckless Forever” -  al 8-lea material discografic al formatiei COB ce contine 10 piese si care va fi lansat in data de 8 martie prin Warner Music Romania. De mentionat faptul ca toate albumele lansate pana acum de finlandezi au fost premiate cu Discul de Aur.
 
Organizatorii, Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock, impreuna cu managementul formatiei COB vor organiza o sesiune meet & greet la care vor avea acces 10 persoane pentru autografe si fotografii cu membrii trupei.
Pentru a participa la sesiunea meet & greet trebuie sa achizitionezi unul din primele 200 de bilete puse in vanzare pentru acest concert si sa trimiti numele tau si codul de bare al biletului la adresa promo@promusicprod.ro (subiect: COB meet&greet).
Castigatorii tragerii la sorti vor fi anuntati pe pagina oficiala a evenimentului ( www.promusicprod.ro/cob) la scurt timp dupa epuizarea primelor  200 de bilete.

 Bilete:
Biletele se pot achizitiona (incepand cu data de 10 ianuarie 2011, ora 16.00) din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

87 lei pentru primele 500 bucati
95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 19 aprilie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 20 aprilie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.MAI MULTE DESPRE Children of Bodom, Ensiferum, Machinae Supremacy
Posted by Dragos P., at 16:01 |  January 10, 2011  | 0 Comentarii  | 3267 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Children Of Bodom - Detalii despre bilete si meet & greet

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri