stiri rock

Children of Bodom este primul cap de afiş confirmat pentru Metalhead Meeting 2018

Children of Bodom este primul cap de afiş confirmat pentru Metalhead Meeting 2018
Festivalul Metalhead Meeting va avea loc pe 6 și 7 iulie 2018 la Arenele Romane din București. Primul headliner confirmat este trupa finlandeză de melodic [death] metal, Children of Bodom, care revine la București după cinci ani, la ediția a șaptea a festivalului. Multe alte trupe vor fi anunțate în lunile care urmează.

După cum v-a obișnuit și în celelalte șase ediții, Metalhead Meeting va avea trei headlineri de calibru pe zi precum și multe trupe de peste hotare, dar și din țară. Cu un focus setat pe concerte de calitate, un sunet perfect și o organizare fără cusur, festivalul dorește să ofere o experiență celor prezenți la eveniment, și nu doar niște simple concerte.

Abonamentele de două zile s-au pus în vânzare pe www.iabilet.ro, în Magazinele Flanco și în rețeaua www.iabilet.ro/rețea din toată țară, la prețul special de 179 lei, preț valabil până pe 16 februarie. După această dată, abonamentele vor costă 199 lei până pe 19 aprilie, urmând apoi să se scumpească treptat. Fanii care s-au pre-înregistrat pe pagină festivalului de pe iabilet.ro până acum, au primit deja un voucher de discount de 10% pe e-mail.


MAI MULTE DESPRE Children of Bodom
Posted by Klawz, at 11:43 |  January 23, 2018  | 0 Comentarii  | 1915 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Children of Bodom este primul cap de afiş confirmat pentru Metalhead Meeting 2018

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri