stiri rock

Classic Rock Night cu Nirvana in Dallas Pub Botosani

Classic Rock Night cu Nirvana in Dallas Pub Botosani
Primul pub irlandez din Botosani “DALLAS PUB” va prezinta: CLASSIC ROCK NIGHT -MIERCURI SEARA (o data la 2 saptamani) in DALLAS PUB din BOTOSANI.
A doua editie va avea loc MIERCURI 22 Iunie. Va asteptam la o seara speciala in care veti putea viziona o proiectie video cu o trupa celebra (concert + istoria trupei), dupa care un after-party cu muzica din aria rock’n'roll, alternative rock, folk-rock, heavy metal etc La editia de pe 22 Iunie vom viziona un concert cu celebra trupa NIRVANA!

Nirvana a fost una dintre cele mai populare trupe de rock din America, formata in 1987 in Aberdeen, Washington. Muzica lor a fost un amestec de punk si alternative rock si a fost etichetata drept grunge rock de grupurile media de atunci. Nirvana a fost una dintre cele mai cunoscute patru trupe de grunge, alaturi de Alice in Chains, Pearl Jam si Soundgarden.Trupa s-a destramat in 1994, dupa moartea lui Kurt Cobain. Multi critici si istorici descriu Nirvana ca “nava mama” a “Generatiei X” si au vandut peste 50 milioane albume in toata lumea. Cobain si Krist Novoselic s-au intalnit in 1985. Amandoi erau fani The Melvins, si erau interesati sa infiinteze o formatie. Au lucrat cu bateristii Aaron Burckhard, Dan Peters si Dale Crover (The Melvins, care a realizat cu ei primele demo-uri), inainte sa se fie cooptat Chad Channing. Mai multe despre istoria trupei veti putea citi intr-o prezentare in seara zilei de 22 Iunie.

DATA: Miercuri 22 Iunie
ORA: 20:00
INTRAREA: 3 LEI
DJ: Mihai Venedict
Acest eveniment este produs de JURNAL ROCK si recomandat de MAGIC FM!

 
Posted by Klawz, at 11:59 |  June 18, 2011  | 0 Comentarii  | 2094 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Classic Rock Night cu Nirvana in Dallas Pub Botosani

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri