stiri rock

Cloud Walker Festival 2014 in Timisoara

Cloud Walker Festival 2014 in Timisoara
Cloud Walker Festival 2014 este prima ediţie a festivalului organizat de Daos Club Timişoara. El se va desfăşura pe perioada a două zile, 14 şi 15 noiembrie. Festivalul va aduce pe scenă câteva dintre cele mai apreciate formaţii de rock si metal din România, cât şi pe vecinii noştri maghiari de la Perihelion.

Biletele se vor putea achiziţiona la intrare şi vor costa 25 de lei pe zi, sau sub formă de abonament pentru ambele zile la preţul de 40 de lei.

Pe seara de 14 noiembrie îi vom avea ca headlineri pe Bucovina, o formaţie ce nu mai are nevoie de nici o introducere publicului românesc, în momentul de faţă fiind una dintre cele mai apreciate formaţii autohtone de folk metal, precum si formaţia Kistvaen, una din puţinele formaţii de depressive black metal din România, care-şi vor lansa cel de-al doilea material discografic numit Desolate Ways, Dara, un proiect timisorean aflat la prima aparitie live, constituit in 2013 din fostii membrii Negura Bunget: Fulmineos si Inia Dinia care si-au dorit sa continue colaborarea si au apelat la muzicieni cu ajutorul carora sa poata dezvolta niste idei deja existente. A fost finalizata o prima piesa publicata in mediile online ce anticipieaza albumul de debut Dreptarul Viselor si sonoritatile abordate ce pot fi definica ca si post-rock, ambient usor electronic si alternative folk , clujenii de la Marchosias, care vor fi pentru prima data in Timisoara si formatia bucuresteana Tanin, aflat de asemena la primul contact cu publicul timisorean.

Pentru seara de 15 noiembrie îi vom avea pe cei de la Sunset in the 12th House, cu singurul lor show programat pentru acest an, pe cei de la The :Egocentrics, una dintre cele mai vechi si cunoscute formaţii de psychedelic rock din Romania, Exit Oz, singura trupa de dark jazz din Romania şi pe cei de la Perihelion, o formaţie ungurească ce este mai cunoscută publicului sub fosta lor denumire de Neokhrome.

De asemenea va mai fi programată şi o audiţie in premieră a albumului de debut al formaţiei Sunset in the 12th House - Mozaic.

Mai multe informaţii aici: https://www.facebook.com/events/337594703079870/


Sursa: Edmond "Hupogrammos" KarbanMAI MULTE DESPRE Bucovina, Dara, Kistvaen, Perihelion, Sunset in the 12th House
Posted by H., at 23:20 |  November 13, 2014  | 0 Comentarii  | 1536 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Cloud Walker Festival 2014 in Timisoara

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri