stiri rock

COLDWAR: piesa 'Ether Child' disponibila online

COLDWAR: piesa 'Ether Child' disponibila online
Ether Child, o noua compozitie semnata de catre grupul irlandez Coldwar poate fi ascultata mai jos:

 

Piesa Ether Child este extrasa de pe discul Pantheist ce este prevazut a fi lansat in data de 28 aprilie 2014 prin intermediul casei de discuri Candlelight Records. Titlurile pieselor ce vor figura pe album sunt urmatoarele:

01. Heart of Darkness
02. Ether Child
03. Mazu Awakens
04. 13th Moon
05. The Falcon Cannot Hear the Falconer
06. Ghostdance
07. Consciousness Paralysis
08. Abandonment of Being
09. Last Days of the 4th Sun

Coldwar va concerta in cadrul celei de a doua editii November to Dismember Metal Fest ce se va desfasura in perioada 28 - 30 noiembrie 2014 in Bucuresti. Evenimentul este prezentat de catre Axa Valaha Productions si Ribcage Booking. Pe scena festivalului vor mai urca trupe precum Asphyx, Morgoth, Tankard, Esoteric, Bloodway, Abnormyndeffect si Tons of Powder

Pretul abonamentelor si al biletelor pe zile va fi anuntat in curand, de asemenea, ca si la editia din anul precedent, November to Dismember Metal Fest va oferi spectatorilor din alte orase sau din alte tari posibilitatea unui pachet complet, care va include abonament la festival / cazare la hotel / transfer la si de la locul festivalului la hotel, plus alte bonusuri.

Ca si in cazul editiei de debut, 100 de abonamente speciale, la pretul de 149 lei (abonament valabil toate cele trei zile ale festivalului), sunt deja in vanzare si se pot comanda la email axa666@yahoo.com sau direct la tel. 0721107776.


MAI MULTE DESPRE Coldwar
Posted by H., at 22:12 |  April 09, 2014  | 0 Comentarii  | 1370 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: COLDWAR: piesa 'Ether Child' disponibila online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri