stiri rock

COMBICHRIST: concert la Bucuresti in 2011

COMBICHRIST: concert la Bucuresti in 2011

Combichrist, cea mai cunoscuta trupa industrial/aggrotech a momentului, si-a rafinat muzica si prezenta scenica dupa 7 ani de cariera, 5 albume si sute de aparitii live. O formatie globetrotter, Combichrist a insotit Rammstein in turneul Liebe ist für alle da 2009-2010 in Europa si va deschide primul concert pe sol american din ultimii zece ani al germanilor, care va avea loc in 11 decembrie la Madison Square Garden (New York).

Combichrist
propune o muzica dansabila si cu edge, iar turneul de promovare a celui mai recent album, Making Monsters, include pe harta sa si Bucurestiul. Evenimentul organizat de Viva Music va avea loc la Silver Church pe data de 1 martie 2011.

Andy LaPlegua, mastermind-ul Combichrist, Icon Of Coil (future­pop), Panzer AG (rock industrial) sau Scandinavian Cock (rockabilly), marturiseste ca Making Monsters este cel mai sincer album al formatiei. Cap de afis la festivaluri precum Amphi Festival, E-tropolis, Wave Gotik Treffen sau M’era Luna, Combichrist este un proiect care a trecut de faza experimentala, iar muzica pe care o propune acum este recomandata de un sunet original, de un entuziasm de zile mari si de o cultura industriala care promite si livreaza.

Biletele costa 50 lei (in pre­sale) si 70 lei (la locatie). Biletele se gasesc, incepand cu 1 decembrie, online pe www.bilete.ro si www.myticket.ro si in magazinele Diverta, Muzica si la Sala Palatului.



MAI MULTE DESPRE Combichrist
Posted by Ella, at 14:30 |  November 25, 2010  | 0 Comentarii  | 2100 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: COMBICHRIST: concert la Bucuresti in 2011

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri