stiri rock

Comunicat: Concluzii Mos Craciun e Rocker

Comunicat: Concluzii Mos Craciun e Rocker
Organizatorii acestui eveniment (trupa DIRTY SHIRT) tin sa multumeasca publicului numeros care a participat la cele 3 concerte Mos Craciun e Rocker in Cluj Napoca, Sighetu Marmatiei si Baia Mare. In total s-au colectat 26 saci de jucarii, ce vor fi oferite copiilor defavorizati din Cluj Napoca (in colaborare cu Fundatia Somaschi), la orfelinatul din Sighetu Marmatiei (in colaborare cu Friend's Pub) si centrului de copii Somaschi din Baia Mare.

De asemenea, multumiri sincere formatiilor care au acceptat sa participe benevol la acest eveniment (TARGET, FINGERNAILS, DIAMONDS ARE FOREVER, SIMBIO, POV si KRONOTOPIA) si cluburilor care ne-au gazduit. Respect !!!

Ne cerem scuze pentru probleme tehnice aparute in timpul concertului din Baia Mare, sunt lucruri care se intampla (s-a ars o parte din sistemul de amplificare si a durat pana problema a fost partial rezolvata).

De asemenea Dirty Shirt nu a putut sa cante la concertul din Baia Mare, deoarece Cristi (chitara) a fost dus de urgenta la spital, pentru o criza de rinichi. Momentan se afla in continuare in spital pentru analize si investigatii. Speram cu totii sa isi revina cat mai repede. Insa Dirty Shirt promite sa se revanseze fata de publicul baimarean cat de repede posibil.
 
Sursa: Dirty Shirt

 


MAI MULTE DESPRE Dirty Shirt, POV, TargeT
Posted by Klawz, at 14:22 |  December 20, 2011  | 0 Comentarii  | 1951 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Comunicat: Concluzii Mos Craciun e Rocker

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri