stiri rock

Comunicat de presa SATANOCHIO

Noua varianta a piesei Heihaiheihei Caini a fost uploadata pe site-ul trupei - www.myspace.com/satanochio
Piesa originala, care se regasea pe MCD-ul Daemon, datat 2005, a fost reinregistrata, remixata si remasterizata in decembrie 2006, cu ocazia implinirii a 2 ani de activitate Satanochio.
Deoarece piesa a fost retrasa folosind noul gear al trupei iar partea de mixaj/master a fost realizata chiar de unul dintre membri, respectiv Grui Sanger, aceasta prezinta noul sound Satanochio. Desi versurile au fost schimbate integral, Heihaiheihei Caini ramane in continuare singura piesa Satanochio cantata in limba romana.
O alta noutate anuntata de aceasta piesa este legata de prezentarea grafica. Realizata integral de Twilight13media, coperta materialului promotional destinat exclusiv posturilor de radio si televiziune, prezinta noua orientare grafica a trupei Satanochio.
In scurt timp va aparea si videoclipul Heihaiheihei Caini, realizat de echipa Twilight13media impreuna cu membrii trupei. Va fi un clip socant si surprinzator.

MAI MULTE DESPRE Satanochio
Posted by JohnBlack, at 00:00 |  January 14, 2007  | 1 Comentarii  | 4054 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Comunicat de presa SATANOCHIO

• PREMIERA VIDEOCLIPULUI "HEIHAIHEIHEI CAINI" VA AVEA LOC IN CADRUL EMISIUNII "UNDEGROUND HOURS"/SENSO TV, DUMINICA 21 IANUARIE 2007, INTRE ORELE 23:00 SI 01:00

AVAND IN VEDERE CA PE ACEEASI DATA SE TINE SI CONCERTUL EVERGREY, CEI CARE VOR PIERDE EMISIUNEA O POT VEDEA IN RELUARE MIERCURI 24 IANUARIE 2007, PE SENSO TV, INCEPAND CU ORA 24:00.

IN CURAND DETALII DESPRE PREMIERA PE NET!

1. Posted by 13 | 18 Ianuarie 2007 10:07
COMENTARIUL TAU