stiri rock

Concert ARCH ENEMY la Bucuresti: reguli de acces

Concert ARCH ENEMY la Bucuresti: reguli de acces
A mai ramas o singura zi pana la mult asteptatul concert Arch Enemy, organizat de Phoenix Entertainment. Astfel, pe 18 ianuarie  trupele Arch Enemy si Aria, formatia de deschidere, vor incinge Arenele Romane incepand cu ora 19:30.

Pentru buna desfasurare a evenimentului,  toti participantii sunt rugati sa se prezinte la intrarea de la Arenele Romane incepand cu ora 18:30, concertul urmand a incepe la ora 19:30.

Fanii au sansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa Arch Enemy il va sustine cu ocazia lansarii a celui mai recent album al lor,  „Khaos Legions”. Arch Enemy este o trupa suedeza infiintata in 1996 de fratii Michael Amott si Christopher Amott, insa si-au castigat renumele abia in anul 2000 cand trupei i s-a alaturat solista Angela Gossow. De-a lungul carierei au lansat 8 albume care s-au bucurat de un mare succes in toata lumea.
Se interzice accesul in incinta Arenelor Romane cu: aparate foto profesionale si camere de filmat, bautura sau mancare, arme si obiecte contondente, droguri. De evitat bagajele voluminoase.       

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor este:
pana in ziua concertului: 105 RON
18 ianuarie(ziua concertului): 120 RON


Sursa: Phoenix Entertainment



MAI MULTE DESPRE Arch Enemy
Posted by Dragos P., at 15:00 |  January 17, 2012  | 0 Comentarii  | 1893 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert ARCH ENEMY la Bucuresti: reguli de acces

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri