stiri rock

Concert BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL: concurs

Concert BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL: concurs
Pe 14 iunie, DonisArt va invita sa petreceti cateva ore atipice, intr-un mediu select si o atmosfera prietenoasa, in Kulturhaus, alaturi de celebrul grup american BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL! Concertul muzicienilor va fi incadrat de difuzarea singurei inregistrari video a evenimentului unic intitulat Martial Post Folk Evening.

In decembrie 2008, la Brasov, doua trupe dintr-un curent muzical mai putin promovat in Romania, au raspuns afirmativ invitatiei DonisArt de a sparge gheata si a prezenta unui public inca neinitiat 2 recitaluri foarte apreciate, la acea vreme, in intreaga Europa. In sala teatrului Reduta s-au strans aproximativ 200 de suflete, o parte importanta venind din multe alte orase ale tarii, inclusiv din tari straine ca: Bulgaria, Serbia, Grecia, Portugalia sau Ungaria.

 Seara de Martial Post-Folk din 13 decembrie a ramas in memoria participantilor ca o seara unica, plina de emotie si intimitate… ROME a fost prima trupa din acea Seara Speciala, si a surprins mai mult decat placut pe toti cei prezenti:

 

Dupa rularea video a concertului ROME, in seara de marti, 14 iunie, pe scena din Kulturhaus vor urca pe scena cei trei americani de la BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL, pentru un show rarisim, in premiera pentru Europa de est, de aproximativ 50 de minute.

Gasiti mai jos teaserul evenimentului:

 

Incepand cu ora 22.00, toti cei prezenti vor putea sa stea de vorba intr-un mod relaxant cu Sam Rosenthal, Valerie Gentile si Athan Maroulis dar sa si priveasca la inregistrarea video a concertului SPIRITUAL FRONT din seara Martial Post FOLK de acum ceva ani:

 

DonisArt ofera gratuit, prin tragere la sorti, 3 CD-uri cu ultimul album BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL, celor ce vor raspunde corect, pana pe data de 13 iunie, ora 20.00, la intrebarea:

Cate evenimente a organizat pana acum DonisArt?

Cei interesati sunt rugati sa trimita raspunsurile pe adresa: darkbombasticevening@gmail.com

 Pretul unui bilet la evenimentul din 14 iunie este de 30 lei si poate fi achizionat din reteaua Eventim dar si de la intrarea in locatie, in seara de marti.

 
Sursa: Echipa DonisArt


MAI MULTE DESPRE Black Tape for a Blue Girl
Posted by Dragos P., at 16:51 |  June 10, 2011  | 0 Comentarii  | 1628 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL: concurs

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri