stiri rock

Concert CARGO in Music Hall

Concert CARGO in Music Hall
Grand Opening Rock

Music Hall intra pe piata cluburilor de muzica live cu un concert eveniment Cargo. Primul concert Cargo in noua componenta, cu Mirel Cumpanas la chitara bas in locul lui Alin Achim. Schimbarea aduce o noua dinamica in soundul trupei. Cargo, una din trupele reper ale rockului romanesc va canta pentru publicul Music Hall timp de doua ore piese celebre din repertoriul lor, de la Batacanda pana la Aproape de voi.

Music Hall isi propune sa vina cu un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului. Desi spatiul permite si prezenta a 600 de spectatori locurile vor fi limitate la 320 pentru a oferi un grad sporit de confort spectatorilor. Cu 180 de locuri la mese, parcare pentru 80 de masini, personal zambitor si amabil incercam sa venim in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece o seara agreabila alaturi de noi.

Biletele s-au pus in vanzare atat online pe www.biletoo.ro cat si in magazinele partenere ale celor de la biletoo.ro. Deasemenea, in functie de numarul de bilete, se vor putea cumpara si de la locatie in seara concertului. Numarul de bilete este limitat la 320. Pretul unui bilet este de 35 lei.
Sursa: Musichall.ro


MAI MULTE DESPRE Cargo
Posted by Klawz, at 14:08 |  February 08, 2011  | 0 Comentarii  | 2960 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert CARGO in Music Hall

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri