stiri rock

Concert de caritate cu ATRACT pe 28 decembrie la Hard Rock Cafe

Concert de caritate cu ATRACT pe 28 decembrie la Hard Rock Cafe
Daca magia sarbatorilor te face sa vibrezi, pastreaz-o in suflet cat mai multa vreme! Si nu uita sa o inzecesti, aducand in jurul tau zambete, bucurii si sansa unei copilarii fericite. Acesta este darul pe care tu si trupa ANTRACT il puteti face Luciei Maria Aga, pe 28 decembrie, la Hard Rock Cafe.

Vino sa canti alaturi de ANTRACT cele mai frumoase hituri rock din ultimele patru decenii si  ajut-o pe micuta Lucia-Maria sa poata merge mai departe pe drumul unei copilarii frumoase! Fetita, in varsta de numai 1 an si jumatate, sufera de pseudoartroza congenitala bilaterala de tibie si peroneu si are nevoie urgenta de o interventie chirurgicala reperatorie, in lipsa careia micuta isi va pierde piciorul. Operatia este deja programata pentru luna ianuarie, la o clinica din Elvetia, iar singurul lucru ce sta in calea sansei de recuperare a Luciei Maria este costul operatiei: 40.000 de euro.

Pretul unui bilet la concert este de 25 lei. Toate incasarile rezultate din vanzarea biletelor vor fi donate familiei Aga.

Daca nu puteti ajunge la concert, o puteti ajuta oricand pe Lucia Maria prin donatii in conturile deschise la ING Bank, pe numele mamei ei, Cristinei Aga:

RON:RO39 INGB 0000999903318191
EUR:RO91 INGB 0000999903941547

Mai multe detalii despre Lucia Maria puteti gasi aici: 
 
 
 
 


MAI MULTE DESPRE Antract
Posted by Ruxia Sandru, at 12:23 |  December 16, 2013  | 0 Comentarii  | 1555 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert de caritate cu ATRACT pe 28 decembrie la Hard Rock Cafe

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri