stiri rock

Concert DEATHHAMMER in Question Mark, Bucuresti

Concert DEATHHAMMER in Question Mark, Bucuresti
Old-school-thrasher-ii de la Deathhammer vor veni la Question Mark vineri, pe 16 ianuarie, moment ce marchează primul concert al norvegienilor în România. E un eveniment ce poate fi tradus ca un privilegiu pentru fanii muzicii blasfemice, din moment ce Deathhammer nu vor mai ajunge prea curând în această zonă a Europei, dat fiind că membrul principal al trupei, Sergeant Salsten se va stabili pentru o bună vreme în ținutul oceanic al Tasmaniei. 

Influențați de giganți precum Slayer, Kreator, sau Bathory, Deathhammer sunt activi din 2005, iar în luna martie a acestui an, se va lansa cel de-al treilea album al acestora, numit Evil Power.


În deschiderea acestui concert vor cânta Axecutor, speed metal din Bulgaria, un nume destul de cunoscut în circuitul evenimentelor de gen din România, alături de tânara formație bucureşteană, Damage Case, care formează cel mai veridic grup de thrash din perimetrul autohton.


Numărul de bilete pentru acest concert este limitat la 150, iar în prezent mai sunt disponibile 80 de bilete care pot fi achiziționate de la club Question Mark. Evenimentul este organizat de Bloodlust Booking în parteneriat cu cei de la Question Mark, iar mai multe detalii despre concert pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/827232043999724/866844503371811/



 



MAI MULTE DESPRE Deathhammer
Posted by Gina S., at 14:17 |  January 06, 2015  | 0 Comentarii  | 1564 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert DEATHHAMMER in Question Mark, Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri