stiri rock

Concert Diamonds Are Forever, L.O.S.T. si For The Wicked la Fabrica

Concert Diamonds Are Forever, L.O.S.T. si For The Wicked la Fabrica
Diamonds Are Forever, L.O.S.T. şi For The Wicked vor urca sâmbătă seară pe scena din Club Fabrica (str. 11 iunie, nr. 50) pentru fanii genului metal, numetal, melodicdeathmetal sau metalcore.
 
 
Programul concertelor:
Open doors: 20:00
For The Wicked: 21:00-21:50
L.O.S.T: 22:00-22:50
Diamonds Are Forever: 23:00
 
***
 
Metal bucureştean contra metal ardelenesc din Cluj
 
Diamonds Are Forever (DAF) este o formație de metal din Cluj lansată în 2011. Premiile obținute în industria muzicală le deschid calea către concerte de top cu artiști internaționali renumiți: Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya, Betraying the Martyrs, Cancer Bats și alții. După patru ani, având deja trei materiale lansate (două EP-uri și un Live DVD), DAF este pregatită pentru o nouă încercare: un album nou. În 2015 lansează două single-uri de pe acest material pentru a dezvălui fanilor un sound nou, mai agresiv, mai bine conturat, însă fără a face rabat de la parțile melodice care îi caracterizează. Ce este de remarcat la aceasta nouă direcție este o influența mai vizibilă din genuri muzicale precum metalcore/djent, până la solistici postrock sau elemente din acesta. Formații similare DAF: Northlane, Breakdown of Sanity, Parkway Drive, Architects, Caliban și multi alții.
 
 
L.O.S.T. (înfiinţată în Bucureşti) este una dintre cele mai importante formații de death metal melodic din România. În cei 12 ani de activitate, trupa a lansat trei materiale discografice (EP-ul „Last Breath” – 2005 și albumele „Remains of Pain” – 2010 și „Live at Metalhead Meeting” – 2014) și a susținut numeroase concerte în România și străinătate alături de nume importante precum Obituary, Behemoth, Dismember, Sepultura, In Flames, Lake of Tears, Hypocrisy, Amorphis sau Cannibal Corpse.
 
  
Trupa clujeană For The Wicked este una dintre cele mai interesante şi ambiţioase apariţii pe scena metal din România. Dovada fiind câştigarea marelui premiu la Posada Rock 2015, unul din cele mai importante concursuri din România, şi premiul Low5Bass Studio la Gbob Romania 2015. Deşi e formată din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experientă muzicală importanta: Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, etc., lucru care şi-a pus amprenta asupra calităţii primului EP “Trust Yout Heart”. Formaţia vine cu un metalcore modern, combinând riff-uri grele, voci agresive şi refrene “catchy”. Producţia este la standarde internaţionale: mastering-ul a fost realizat în SUA, de Joey Sturgis (Asking Alexandria, Emmure, The Devil Wears Prada), de înregistrări şi mixaj s-a ocupat leader-ul trupei Vlad Bornuz (Diamonds are Forever, Scars of a Story) în studioul Digital Dark Vision din Cluj. Lyric video-ul a fost produs de Dawning Media Productions, iar artwork-ul de Resize Media (Luna Amară, Diamonds Are Forever, Breathelast, Emil, etc). În mai puţin de şase luni de la lansare, trupa a realizat o serie importantă de concerte, incluzand festivalurile Maximum Rock, Fire in the Park, Barock, Remember Rock, Posada si #ImpreunaRezistam (Cluj), plus concerte în deschidere pentru Suicide Silence (SUA), Dirty Shirt (Ro), Jinjer (Ukr), Lostbone (Pol) sau When Reason Collaps (Fr).
 

------------------------------
 
Data şi ora: sâmbătă, 27 februarie, ora 21:00
Open Doors: ora 20:00
Locul: Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50)
Concert: Diamonds Are Forever | L.O.S.T. | For The Wicked
Preţ bilet: 40 RON (iabilet.ro)
 
 
 
Sursa: Anca Romanescu PR


MAI MULTE DESPRE Diamonds are Forever, For the Wicked, L.O.S.T.
Posted by Gina S., at 11:55 |  February 26, 2016  | 0 Comentarii  | 2590 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert Diamonds Are Forever, L.O.S.T. si For The Wicked la Fabrica

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri