stiri rock

Concert HAMMERFALL la Bucuresti

Concert HAMMERFALL la Bucuresti

Pe 30 noiembrie, incepand cu ora 21.00, scena Hard Rock Cafe va fi luata cu asalt de una dintre cele mai importante trupe de heavy metal din Suedia, Hammerfall. Formata in 1993 la Göteborg de catre chitaristul Oscar Dronjak, trupa avea in componenta initiala membri In Flames si Dark Tranquillity alaturi de Anders Johansson, Stefan Elmgren si Magnus Rosén.

Albumele care le-au definit statutul de pionieri ai heavy metal-ului modern au fost Glory To The Brave (1997) si Legacy Of Kings (1998). Au urmat Crimson Thunder (2002), One Crimson Night (2003) si albumul cu numarul 5, Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken (2005), cel care a adus trupei recunoasterea internationala si primul turneu in SUA. Dupa Threshold (2007) Stefan si Magnus au ales sa paraseasca trupa, in locul lor fiind cooptati Pontus Norgren (ex-The Poodles) si Fredrik Larsson (ex-Evergrey), iar in 2009 a fost inregistrat primul album in noua formula: No sacrifice, No Victory.

Toamna lui 2010 a reprezentat un moment important in evolutia trupei: a fost creat si inregistrat (in propriul studio) noul album, Infected. Lansat in luna mai anul acesta si promovat in cadrul turneului european, Infected confirma: legenda a renascut!


Biletele, in valoare de 65 ron, se pot achizitiona pe www.myticket.ro, www.ticketfan.ro si www.biletoo.ro  precum si in retelele Diverta, Flanco si la Hard Rock Cafe. In ziua concertului, pretul biletelor va fi 75 ron.

Un eveniment prezentat de ImiPlaceMie.


In 28 august, Hammerfall va concerta la Targu Mures, in cadrul Tuborg Green Fest Peninsula, alaturi de Within Temptation si altii.



MAI MULTE DESPRE Hammerfall
Posted by Ella, at 15:36 |  July 06, 2011  | 0 Comentarii  | 2596 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert HAMMERFALL la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri