stiri rock

Concert ROME la Bucuresti: ultimele detalii

Concert ROME la Bucuresti: ultimele detalii
 Acum cateva luni, in al treilea weekend din luna august, la Alba iulia, Platforma DBE a adunat cateva sute de suflete frumoase de pretutindeni. Aroma acelui weekend de poveste inclinam sa credem ca inca salasluieste, activ sau latent. Acolo, ROME au sustinut un concert de aproximativ o ora, intr-o formula noua fata de trecut, un show plin de emotie si sensibilitate.

 http://www.youtube.com/watch?v=eTVjVISsmEE

Intrucat trupa a lansat un nou album pe 11 noiembrie, DonisArt si-a permit sa-i invite pe Jerome si echipa lui live pentru a patra oara in Romania, pentru a doua oara in Bucuresti, la un nou ritual.
Astfel, pe 3 decembrie, in KRUNA 3, luxemburghezii vor inchide ciclul acestui nou concept intr-o editie speciala, in clubul prieten Kulturhaus:

 http://www.youtube.com/watch?v=-z5R9u9HNkk

Va fi o perfecta oportunitate pentru cei ce au respirat aerul de poveste de la DBE 3 sa se intalneasca in ultimul weekend in care DonisArt organizeaza un eveniment in Bucuresti. Exista amintiri frumoase, exista povesti nerostite, exista atmosfera prielnica pentru o noua intalnire… iar ROME, da, ROME, ne vor teleporta intr-o dimensiune unica, de la Johnny Cash, Nick Cave si Death in June pana la Tom Waits sau Leonard Cohen, dar cu o amprenta unica, inconfundabila!
Intrucat e sambata si clubul are programul propriu, am gasit totusi  intelegerea de a insera conceptul KRUNA in “2 ore batute-n cuie” pentru prietenii DonisArt.

Astfel, incepand cu ora 19.30, usile clubului vor fi deschise pentru fanii ROME. Punctualitatea este foarte importanta iar timpii propusi vor fi respectati cu strictete. Primii ajunsi vor avea prilejul sa asculte, in premiera, o buna parte din noile albume Alcest si Syven.

 Ca niciodata pana acum in istoria evenimentelor DonisArt, presale-ul ne-a aratat ca exista interes major pentru ROME si implicit pentru KRUNA 3, astfel ca, pana in acest moment s-au vandut aproape jumatate din biletele disponibile. Reamintim ca pretul unui bilet este de 30 lei si poate fi achizitionat din reteaua EVENTIM si in seara evenimentului, de la intrare, in limita disponibila.

Trupa va urca pe scena la ora 20.00 si va sustine un concert de cca 75 de minute, dupa care va fi de gasit la standul cu produse personalizate ROME.

Ultimele noutati despre trupeti le puteti afla din scurtul interviu avut zilele trecute cu Jerome Reuter:

http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/rome-kruna-3-2011

Am mai avea multe sa va povestim, dar avionul cu muzicienii trebuie sa aterizeze din moment in moment, asa ca nu ne ramane decat sa va multumim anticipat pentru sustinere si haideti sa ciocnim maine un pahar de orice, alaturi de o trupa fabuloasa, pentru un an ce sta sa se termine, dar care ne-a adus si bucurii frumoase.

Va asteptam cu drag!
Sursa: Echipa DonisArt


MAI MULTE DESPRE Rome
Posted by Dragos P., at 14:37 |  December 02, 2011  | 0 Comentarii  | 1929 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert ROME la Bucuresti: ultimele detalii

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri