stiri rock

Concert si filmare DVD CRIMENA, FIRST DIVISION si CHAOS CULT, la Club B52

Concert si filmare DVD CRIMENA, FIRST DIVISION si CHAOS CULT, la Club B52
Crimena, First Division si Chaos Cult vor prezenta, in premiera, un nou concept si anume inregistrarea unui DVD a concertului programat joi, 22 mai, la Club B52 din Bucuresti. DVD-ul va cuprinde atat un making of - de la pregatirea showului pana la concertul propriu-zis - cat si interviuri.

Concertul va incepe la ora 20:00 iar pretul unui bilet este de 15 RON.

Afterparty cu Buvnitz.

Crimena este o trupa tanara, formata in a doua jumatate a anului 2012 in Craiova. Stilul abordat este groove metal rapid si violent. Mesajul trupei este unul actual, bine ancorat in realitate si prezinta o critica dura la adresa ipocriziei umane. De la primul concert si pana in prezent trupa a urcat pe scena la mai multe festival-uri din tara precum Posada, South Underground Revolution si Rock'n Iasi unde a si castigat locul 3 la categoria Best Metal Newcomer.

In prezent formatia lucreaza la primul album de studio intentionand sa il lanseze pana la sfarsitul acestui an.

Ideea DVD-ului este de a prezenta toate aspectele unui concert, incepand din sala de repetitii pana in culisele evenimentului. Totul a pornit de la o discutie amicala intre membrii trupelor si s-a conturat pana in punctul de fata.

Concertul reprezinta o ocazie buna pentru oameni ca sa faca cunostinta cu trupele si totodata sa afle cam ce inseamna o sa fii o trupa de metal in Romania, eforturile care vin de pe urma acestui lucru dar si recompensele ulterioare.
 
DVD-ul se vrea a fi o punte intre trupe si public pentru a afla parerilor celor implicati si a celor prezenti la concert.

FB: www.facebook.com/crimena.official
RVN: www.reverbnation.com/crimena
SC: soundcloud.com/crimenaofficial

Special Guests:

First Division - Bucuresti (hardcore/groove metal)

FB: www.facebook.com/fdband
Full Album on Youtube: tinyurl.com/listenFDnow

Chaos Cult - Bucuresti (chaos metal)

FB: www.facebook.com/ChaosOfficial
Short preview of the music yet to come : www.youtube.com/watch?v=3-PZvJ_VPEE

Daca doriti sa aflati mai multe despre scena metal underground romaneasca, daca vreti sa va spuneti parerea, daca vreti sa puneti umarul si sa contribuiti la promovarea unor trupe bune, daca vreti sa fiti in fata camerelor de luat vederi sau daca pur si simplu vreti sa va distrati...veniti la concert!


Sursa: Mighty Owl Prods


MAI MULTE DESPRE First Division
Posted by H., at 12:34 |  May 21, 2014  | 0 Comentarii  | 2027 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert si filmare DVD CRIMENA, FIRST DIVISION si CHAOS CULT, la Club B52

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri