stiri rock

Concert Symphoenix, astazi, la Sala Palatului

Concert Symphoenix, astazi, la Sala Palatului
Trupa Phoenix, una dintre cele mai longevive formatii muzicale romanesti, isi da intalnire cu publicul in data de 28 Aprilie, incepand cu ora 19:00, la Sala Palatului, in cadrul unei manifestari de proportii organizata in colaborare cu Agentia VreauBilet,  prezentata sub numele SYMPHOENIX .
 
Concertul va fi precum o explozie de spiritualitate, de lumina si culoare ce va acoperi aria genului rock- simfonic. De remarcat ar fi faptul ca este pentru prima data in cei 45 de ani de activitate cand trupa Phoenix realizeaza un spectacol de o asemenea amploare. O productie originala ce reuneste pe aceiasi scena aproximativ 100 de muzicieni de inalt nivel profesional, membri ai Orchestrei Simfonice Bucuresti si ai Corului Accoustic, ce vor evolua sub bagheta  dirijorului Daniel Jinga.
 
Printre invitatii speciali ai serii se numara tenorul Vlad Mirita, soprana Tina Munteanu si Adrian Petrescu (oboi si sax), un muzician cu o impresionanta cariera artistica nationala si internationala, prim oboist al Filarmonicii George Enescu.
 
 
Cantecele binecunoscute ale legendarei trupei vor fascina auditoriul si vor domina intregul spectacol prin sunetul inedit, aranjamentul muzical fiind special realizat la Londra pentru orchestra simfonica.

Pret/ bilet:
Meet & Greet: 200 Ron
VIP: 120 Ron
Categ I: 100 Ron
Categ II: 80 Ron
Categ III: 60 Ron

Bilete disponibile in reteaua magazinelor VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Casele de bilete VREAUBILET.ro din cadrul galeriei comerciale Carrefour Baneasa, Pasajul Universitatii - Agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro



MAI MULTE DESPRE Phoenix
Posted by Cynyc, at 09:56 |  April 28, 2010  | 0 Comentarii  | 2231 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert Symphoenix, astazi, la Sala Palatului

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri